ADAM/ ТАНЦЮЙ ЗІ МНОЮ ПОВІЛЬНО

Найпалкіші почуття, романтика, радість та щастя. Ось що ви відчуєте на концерті ADAM вже 30 вересня в Одесі! Тільки хіти, тільки справжні почуття, тільки жива музика!

Пісня «Танцюй зі мною повільно» розірвала Тік-Ток, YouTube та Instagram. Адже щирість та кохання — це те, що підкорює серця і надихає людей. Немає нічого краще, ніж кохання!

Гурт ADAM родом з Києва та створений саундпродюсером і автором пісень Мішою Клименко та його дружиною Сашею Норовою. Саме своїй дружині Міша присвячує усі пісні про кохання.

Дебютний альбом ADAM «ЧЮЗМЮЗ» увійшов до 17 найкращих альбомів року за версією LiRoom у 2017 році. У 2019-му нова платівка гурту «Ронім» увійшла до топ-100 альбомів в Apple Music України.

«Повільно», «Таку як є», «Танцюй Мила», «Дещо інше», «Я не п’яна, я щаслива» і ще багато пісень про любов ви будете співати разом з ADAM!

30 вересня о 19:00 зустрінемось в UNION!

Для бронювання доступні лаунж зони. Кожна лаунж зона розміщує до 5 гостей. Вартість 6000 грн. Деталі та бронювання за номером: +38 0482 39-39-39, вт-нд | 13:00-21:00

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ ADAM У Одесі?

  1. Зустрітися із улюбленими музикантами у теплій обстановці.
  2. Зануритися у світ теплих мелодій та прозорих образів.
  3. Стати хоча б трохи щасливішими.

ADAM – популярний київський неосоул гурт, заснований у 2014 році саундпродюсером Мішею Кліменком та його дружиною Сашею Норовою. Свого часу проєкт увійшов до переліку найбільш успішних музичних стартапів країни. Головною натхненницею робіт гурту є чарівна Саша.

Концерти ADAM – це якісна музика, чуттєві тексти та яскраві образи.

25 травня ви отримаєте неймовірну насолоду від красивого та проникливого концерту. Фантастично гармонійний тандем запропонує вам свої найкращі та нові композиції. Тож приходьте, щоб відпочити у неповторній атмосфері краси, чуттєвості й романтики. До зустрічі!

Adam гурт з Києва заснований Михайлом Клименко та його дружиною Олександрою Норовою у 2015, які у 2023 відсвяткували 15 річницю Свого кохання, випустили 2 альбоми, та 2 дітей, і дуже хочуть надихати інших людей коханням!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення