KOLA в Одесі

KOLA в Одесі!

17 квітня в Одеській обласній філармонії відбудеться концерт KOLA

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ KOLA В ОДЕСІ?

  1. Одна з найпопулярніших співачок сучасної української сцени.

  2. Нова концертна програма з улюблених пісень та нових робіт.

  3. Прекрасна нагода отримати нові враження та підтримати Збройні Сили України.

KOLA З ВЕЛИКИМ КОНЦЕРТОМ В ОДЕСІ

Співачка KOLA сьогодні є справжнім голосом української незламності. Її пісні стають надійною емоційною опорою для слухачів. Популярні композиції у виконанні KOLA завжди впізнають і знають напам’ять. Нові треки співачки привертають увагу аудиторії ще до офіційної презентації завдяки сніпетам в інстраграм. Виступи талановитої виконавиці збирають повні зали, пісні отримують нагороди та стають саундтреками. Так композиція «Цінувати життя» стала супроводом до серіалу, в якому розкриваються реалії життя під час повномасштабного вторгнення.

Концерт сучасної української зірки 

KOLA вважає, що кожна творчість має право на існування. На її думку, українська культура різнобарвна, насичена багатьма звуками, які можна загорнути в нові сучасні кольори. “Ми з командою знімаємо прості кліпи. Насправді, ми вважаємо, що зараз не на часі щось грандіозне знімати, а також просто немає на це грошей, краще задонатити на ЗСУ”, – зізналася співачка в одному з інтерв'ю.

НЕЗАБУТНІЙ ВЕЧІР У КОМПАНІЇ УЛЮБЛЕНОЇ СПІВАЧКИ

В рамках весняного концертного туру українськими містами KOLA презентує в Одесі свою особливу програму з головних хітів та нових треків. «Чи разом?», «Дочекаюсь», «Біля серця», «Люди», «Бути простим» та інші роботи прозвучать в оригінальному виконанні, даруючи ще більше вражень та яскравих емоцій слухачам. Як і всі виступи KOLA, цей концерт матиме благодійну мету – допомогти Збройним Силам України. Тож обов’язково приходьте, щоб почути відомі пісні та підтримати наших оборонців. Побачимось!

Щоб потрапити на концерт KOLA в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та у касах міста. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення