Театр «Маски». Комедія «Одеський подкідиш»

Театр «Маски». Комедія «Одеський подкідиш»

Всі анонси від: Дім Клоунів

В Одесі, як відомо, все може статися.

Навіть такі неймовірні події, що відбуваються в комедії «Одеський подкідиш», також можуть трапитися. А взагалі, якщо ви приїхали до Одеси і ніколи не сміялися, це означає, що вам дали квиток в інше місто.

Автором п’єси є відомий одеський письменник і драматург Георгій Голубенко своїми творами, такими як «Старі будинки», «Блиск і бідність Молдаванки», «Посмішка Бога» тощо, встиг розсмышити вже одне поколінь глядачів, як у нашій країні, так і за її межами. Його книга прози «Руде місто» або «Нові одеські історії» відразу стала бестселером серед слов’янського населення нашої, як виявилося, не такої великої планети.

Але часи змінюються, змінюється навіть одеський гумор, який стає більш тонким і розумним.

Ось де Голубенко написав свій «Подкідиш», як завжди це гротескна комедія, але тепер це теж притча. Притча про те, що людина живе тільки стільки, скільки здатна любити. І щоб закохатися, треба просто подивитися на когось навколо, і в той же час, і на себе.

Що в цьому смішного? — Запитаєте.

А ось спробуйте! Запевняємо вас: обхохочитесь і сміятиметеся аж до тих пір, поки придивлятиметеся.

Автор довго шукав акторів на головні ролі в цьому спектаклі. Шукав можна сказати на різних континентах і нарешті зрозумів, що є тільки один континент на якому можуть існувати такі талановиті і незвичайні актори до того ж народні і заслужені. Континент цей називається Одеса, а актори — Георгій Делиев, Борис Барський і Наталля Бузько. На рідкість талановита трійка здатна грати і гротеск, і буфонаду, і тонку лірику, а іноді і взагалі помовчати, навіть таким чином захоплюючи глядачів.

А головне, що ці актори, зібрані разом, як і сталося в «Подкідишу», відразу ж створюють на сцені ні з чим незрівняну атмосферу цього нового континенту, яку прийнято називати одним словом, точніше двома – дух Одеси.

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення