Чорний квадрат. «TOPLESS. Все включено»

Чорний квадрат. «TOPLESS. Все включено»

Всі анонси від: Одеський театр Василька

В Одесі відбудеться вистава театру “Чорний Квадрат”: “Topless. Все включено”

21 грудня в Драмтеатрі ім. Василька відбудеться вистава театру “Чорний Квадрат” - “Topless. Все включено”

Від творців бестселерів "Чорного Квадрата" - "А-ля пса". і "Роздягайся - будемо. говорити"! - легка, гостро-еротична і сексуально-відверта комедія.

Троє старовинних друзів вирішують зустріти Новий Рік босоніж, і напередодні свята компактним "косяком" перелітають в теплі краї, щоб. вчинити спринтерський забіг! Адже за сім днів треба встигнути. познайомитися, пофліртувати, спокусити, посваритися, помиритися і знову. спокусити. І так - по кілька разів! 

Що може остудити перспективи цієї путівки, що горить? Жінки! Вступивши в гостру хімічну реакцію з чоловічою статтю, вони видають суцільні чудеса логіки, бенефіси істерик, і парубочий вечір вмить закінчується. Починається холодна міжстатева Війна на Вогняному Єгипетському піску.
Три пари, три історії - і в кожному випадку невідомо, хто переможе в цьому протистоянні сили і ніжності. А точніше - чи кому святкуватиме цю саму перемогу?! 

Що поробиш : любов - часто грає з нами злі жарти. Любов - сама несерйозна з серйозних речей у цьому світі.
Дотепний, але глибокий. Про секс, але без перебору. З витончено голими жінками і з елегантно одягненими чоловіками. Ті, хто не може прямо зараз узяти і поїхати на відпочинок - не засмучуйтеся: ми привезли відпочинок до вас!

Квитки тут

Слідкуйте за нами в Telegram

Ми відчуваємо, що наші зустрічі зараз важливіші ніж будь-коли! Підтримка один одного, спілкування, обмін думками та енергією в такі важкі часи, які переживає наша Країна, наш Народ - це те, чого ми усі потребуємо найбільше! У всіх нас має бути надія на те, що нас чекає вільне та щасливе майбутне і ми маємо робити все можливе для того, щоб діти в Україні не плакали від жахів війни. Ми віримо в нашу Перемогу, ми віримо в наші Збройні Сили і підтримуємо наших Воїнів!

Частина коштів від продажу квитків буде перерахована на медичні потреби ЗСУ та у Благодійний фонд для підтримки Внутрішньо Переміщених Осіб

Вистава відбудеться в безпечному форматі в безпосередній близькості до бомбосховища, на випадок повітряної тривоги. 
Маємо генератор.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення