КОНОТОПСЬКА ВІДЬМА (гастролі театру ім. І.Франка)

КОНОТОПСЬКА ВІДЬМА (гастролі театру ім. І.Франка)

Всі анонси від: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного

Гастролі Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка (м. Київ)

Найпопулярніша вистава країни від найкрутішого сучасного театрального режисера країни Івана Уривського «КОНОТОПСЬКА ВІДЬМА» їде до м. Одеса!

6 липня о 16-00 на сцені Театр музкомедії (ОАТМК ім. М. Водяного).

"Вистава за повістю Григорія Квітки-Основ'яненка «Конотопська відьма» - бурлескна яскрава комедія, просякнута гумором, але і гумор у нас, українців, завжди дає поштовх до дії, до пошуку досконалості, в першу чергу в самому собі, в кожному із нас". Іван Уривський, режисер

Цікаві факти про виставу "Конотопська відьма"

  • Виставу «Конотопська відьма» називають однією з найуспішніших постановок театру ім. Франка. Наприклад, восени повний зал на виставку скуповували за 30 хв.
  • Хештег із назвою вистави у TikTok на початок грудня зібрав 32,1 млн переглядів. В Instagram з хештегом «Конотопська відьма» було опубліковано понад тисячу дописів.
  • За даними видання Forbes, за вісім місяців показів вистава збирала постійні аншлаги. За 25 показів заробила 5,8 млн грн для театру. Бюджет вистави становить 385 000 грн. В інтерв’ю Forbes директор театру наводить порівняння: у листопаді 44 різні вистави, які йшли на основній і камерній сцені, заробили 5,3 млн.
  • За виставу "Конотопська відьма" Іван Уривський, Тетяна Овсійчук, Сусанна Карпенко отримали у 2024 році Шевченківську премію в номінації "Театральне мистецтво".
  • Під час благодійного показу "Конотопської відьми" театр Франка зібрав кошти через касу — тоді вдалось залучити майже 1 770 000 гривень. А 25 січня театр повідомив, що за благодійні внески він зміг купити близько 100 дронів для Збройних сил України.

ЦЕ ЩОСЬ НЕЙМОВІРНЕ. ЕСТЕТИЧНО І СМАЧНО! 

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення