GREEN GREY «ЯК ТИ?»

Концерт GREEN GREY «ЯК ТИ?» в Одесі відбудеться 6 грудня о 19:00 в Одеські Обласні Філармонії

 На концерті гурт представить як знайомі всім хіти, так і повністю нові пісні. Це стане першим туром гурту за час повномасштабної війни. Саме на цих концертах фани вперше наживо почують “Емігрант”, “Мазафака”, “Той день” і багато інших улюблених пісень українською та прем'єру нової пісні “Друже”. Концерти гурту пройдуть у Львові, Одесі, Дніпрі, Кривому Розі та Харкові.

На тривалий час, рок-гурт “Green Grey” поставив на паузу свою діяльність у музичному просторі України. Цей час був важливим для пошуку нових сенсів, у якому хлопці віднайшли свій рок. Саме тому, зараз гурт «Green Grey» вирушає у всеукраїнський тур під гаслом «Як ти, друже?!». Це не просто спосіб висловити тривалий сум гурту за своїми фанами, а і намір познайомити їх з новими сенсами тепер вже україномовних треків.

Новий сингл «Друже» —- вшановує пам’ять героя України і друга гурту “Green Grey”, який вивозив людей з Бучі. Але в один із таких волонтерських заїздів, ворог обірвав його життя. Ця пісня про людину, яка принесла себе в жертву заради інших. Це приклад великої любові до ближніх, яку гурт береться нести як місію і данину пошани всім загиблим українцям від російської агресії. Розуміючи важливість допомоги близьким, гурт організовує збір для військових, бо турбота про тих, хто нас захищає — це наш спільний обов’язок.


 

Як і для всіх українців, для Green Grey день 24 лютого 2022 став переломним моментом і точкою неповернення. Багато речей були переосмислені і переоцінені. Дмитро Murik Муравицький взяв участь у багатьох волонтерських та музичних благодійних проєктах.  Андрій Diezel Яценко спочатку пішов в ТРО, пізніше підписав контракт із батальйоном “Мрія” ЗСУ, а крім того -  проводив благодійні аукціони та благодійні джем-сейшени на підтримку ЗСУ.

У творчості теж відбулась переоцінка. Гурт не виступав майже 1,5 року. Але сьогодні Green Grey готовий познайомити своїх фанатів з повністю новою українською програмою на концертах туру “Як ти, друже?”. Для старих хітів були знайдені нові слова, нові пісні про нагальні питання готуються до прем’єри. Слухачі на концерті почують, що Green Grey зазвучав зовсім по-іншому.

Приходьте на концерт «Green Grey» у вашому місті в рамках всеукраїнського туру «Як ти, друже?!» та отримайте свою довгоочікувану порцію відбірного українського року!

Що: Green Grey “Як ти, друже?”
Де: Обласна Філармонія
Коли: 6 грудня, початок о 19:00
Квитки від 220 грн тут

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення