Концерт группы Panivalkova
Учасниці Євробачення Panivalkova виступлять в Одесі.
 
Група Panivalkova - оригінальне жіноче тріо з України. За час своєї творчості вони брали участь у національному відборі до Євробачення, виступали на шоу Х-Фактор та підкорювали великі фестивальні сцени - від Koktebel Jazz Festival та Z-Games до ZaхidFest та Atlas Weekend.
 
Panivalkova впізнають по яскравому вбранню та виступам-перфомансам. Вони співають на декількох мовах та акомпанують собі на різних, подекуди зовсім нетипових, інструментах. На концерті трыо ви можете почути флекс-а-тон, клавішні, гуіро, казу, кастаньєти, вібраслеп, барабани, клавішні, окаріни.
 
 
Власну музику Panivalkova визначають як чуттєвий мінімалізм, а Панівалькова, у їх розумінні, ідеал жіночності та справжня муза.
 
“Зазвичай мелодія народжується на репетиціях, а тексти з’являються вже згодом. Іноді хтось приносить ідею, а от аранжування ми пишемо разом. Якою мовою буде нова пісня ми ніколи не обговорюємо, адже це очевидна річ. Між нами існує мовчазне розуміння, ми просто знаємо і все. Наразі співаємо чотирма мовами, проте якщо знадобиться нова, пісня нам про це повідомить”, - розповідають дівчата у своєму інтерв’ю.
 
Останні роки творчість Panivalkova стрімко розвивається. Пісня “Крейзі Нікіта” стала одним із головних хітів гурту і навіть пролунала у рекламі Нової пошти. Далі був альбом “ДОНТВОРІ”  і ексцентричний кліп на пісню “Let me”, який викликав багато обговорень. Цьогоріч Panivalkova вперше поїхали у європейське турне містами Німеччини, Польщі, Люксембургу, Нідерландів та Фінляндії. 
 
 
За словами дівчат, пісня “Космополітік” закликає нас берегти любов та повагу один до одного, і робити усе, аби досягти миру. Саме ця ідея стала провідною у новій концертній програмі Panivalkova.
 
Концерт гурту Panivalkova в Одесі відбудеться  у Філармонії.
 
Одесская областная филармония
Тел.: (048) 722 6349
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення