Іво Бобул в Одесі

Концерт Іво Бобул - Одна Єдина Україна в Одесі відбудеться11 лютого о 18:00 в Одеські Обласні Філармонії

Народний артист України Іво Бобул запрошує на свій благодійний концерт для підтримки ЗСУ.

Програма концерту буде оновлена, адже Іво Бобул презентує абсолютно нові пісні, написані під час війни в Україні. Прозвучать також відомі твори, а цікавинкою стане виконання його авторських пісень румунською мовою.

«Артист, унікальний тембр голосу якого не сплутаєш із жодним іншим, запрошує Вас у світ Її Величності Пісні!

Іво Бобул – Народний артист не лише за званням, а й за визнанням народу. Багато пісень із його репертуару заслужено визнані золотими хітами естради, адже важко знайти в Україні людину, яка б не чула «Душі криницю», «Місячне колесо», «Берег любові», «Якщо любиш - кохай», «На Україну повернусь», «Осінній сад», «Скрипалю», «Мадонно Україно!», «Одна-єдина».

Запрошуємо зустрітись, поспівати ці пісні разом, підтримати один одного емоційно і, звичайно, підтримати наших військових», - кличуть організатори.

Щороку співак презентує програми, де завжди по-різному, проте гармонійно поєднуються улюблені шлягери та абсолютно нова пісенна лірика, несподівані кавер-версії світових хітів, пристрасні рок-балади та романси, яких так проникливо, як Іво Бобул, не виконає ніхто. У творчому доробку композитора не лише авторські пісні, а й перли світової класики. Однак у виконанні Іво Бобула вони щоразу набувають особливо проникливого звучання та сягають найвіддаленіших куточків людської душі. Серед найвідоміших, зокрема, - «Пам’яті Карузо», «Yesterday», «Luna Tu», «Liberta» та багато інших.

Щирі емоції, живий звук та життєстверджувальні пісні – це те, що очікує вас на цьому концерті. А ще багато музичних сюрпризів від співака, які точно змусять вас затамувати подих. Це буде гарний вечір, тож обов’язково долучайтесь.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення