Благодійний вечір-концерт Святослава Вакарчука

Концерт Благодійний вечір-концерт Святослава Вакарчука в Одесі відбудеться 28 травня о 18:00 в театрі музичної комедії ім. М. Водяного

Дорога Одесо, вже багато років маємо традицію обов'язково зустрічатися з тобою. І поки стадіони неможливі, цього року 28 травня в театрі Музкомедія заспіваємо разом улюблених пісень, поговоримо про життя, війну і всіх нас.

Святослав Вакарчук декілька пісень виконає під гітару так, як він останній рік робить це на фронті для наших захисників, більша частина - під фортепіано. Тут будуть як пісні Океану Ельзи, так і народні, і світові хіти.

"Ці благодійні сольні концерти в рамках туру Святослава Вакарчука Україною навесні 2024 року є унікальними завдяки програмі. Концерт складається з двох частин: у першій музикант виконує свої пісні на гітарі, так, як зазвичай робить це для наших захисників та захисниць на фронтах сходу та півдня країни. У другій половині він акомпанує собі на роялі, відтворюючи атмосферу написання пісень, тобто так як вони з'являються - вдома, під рояль," - розповідають організатори концерту.

Коли: 28 травня Початок о 18:00
Де: театр "Музкомедія", Одеса

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення