Чорний квадрат. Хто кого хоче...

Чорний квадрат. Хто кого хоче...

Всі анонси від: Одеський театр Василька

Театр «Чорний Квадрат»
Вистава «Хто Кого Хоче»

Вистава про взаємовідносини між чоловіком і жінкою, адже ця тема близька усім і кожному.


Вистава "Хто кого хоче".? - не виключення, а швидше підтвердження. Вона про випадкові невипадкові зустрічі і дивовижні продовження, про захололі почуття, які вимагають радикальних змін (з легендарного проекту "До і після сексу"). Ми говоримо про сьогодення і не соромимося у виразах! Вистава етюдна, яскрава, неймовірно смішна, але і лірична одночасно.

У театрі багато смішних вистав, за великим рахунком не смішних і зовсім немає, але ця вистава як термоядерна бомба порве Вашу посмішку на шматки. Після перегляду м'яза обличчя відчуватимуть солодкий біль від безупинного сміху. Ми Вас попередили.



Ми відчуваємо, що наші зустрічі зараз важливіші ніж будь-коли! Підтримка один одного, спілкування, обмін думками та енергією в такі важкі часи, які переживає наша Країна, наш Народ - це те, чого ми усі потребуємо найбільше! У всіх нас має бути надія на те, що нас чекає вільне та щасливе майбутне і ми маємо робити все можливе для того, щоб діти в Україні не плакали від жахів війни. Ми віримо в нашу Перемогу, ми віримо в наші Збройні Сили і підтримуємо наших Воїнів!

Частина коштів від продажу квитків буде перерахована на медичні потреби ЗСУ та у Благодійний фонд для підтримки Внутрішньо Переміщених Осіб.

Вистава відбудеться в безпечному форматі в безпосередній близькості до бомбосховища, на випадок повітряної тривоги.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення