LAUD (Лауд) з концертом в Одесі

Концерт LAUD в Одесі відбудеться 6 червня о 19:00 в Культурному центрі UNION

Laud. Презентація нового альбому «Пробудження»

 

В цей вечір ви поринете у музику любові, пристрасті і насолоди у виконанні брутального романтика української R&B сцени. Ви почуєте найкращі пісні виконавця, зокрема улюблені шанувальниками композиції: «У Цю Ніч», «Вигадав», «2 Дні», «Пробач» та інші.

Цього разу на виступі вас чекає фірмове музичне шоу, інтерактив із глядачами та найкращі композиції з двох альбомів артиста відібрані спеціально для великого туру “I Am Ukrainian”

Чому варто піти на концерт LAUD?

  • Почути наживо фірмовий голос артиста;
  • Поринути в безперервну музичну концепцію шоу;
  • Танцювати під хіти «У Цю Ніч» та «Пробач»;
  • Опинитись на сцені разом із артистом.

LAUD називають феноменом української поп-сцени, адже його американська манера співу надзвичайно гармонійно лягає на україномовні змістовні тексти. Він давно став невід’ємною частиною фірмової української музики, яку співають як в Україні так і за її межами.

Статус молодої зірки підтверджують високі місця у чартах стрімінгових платформ та понад двадцять мільйонів переглядів відео на YouTube.

LAUD - це новий український тренд, яким пишаєшся. Артист розгорнув активну благодійну діяльність для допомоги військовим, переселенцям і постраждалим людям від наслідків повномасштабної війни, а також популяризує українську культуру, мову і музику як в Україні так і закордоном

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення