Концерт Lords of the Symphony. Святковий концерт «Grand Christmas»

Концерт Lords of the Symphony. Святковий концерт «Grand Christmas»

Всі анонси від: Одеський театр Василька

Концерт Lords of the Symphony. Святковий концерт «Grand Christmas» в Одесі відбудеться 25 грудня о 18:00  в українському театрі ім. В. Василька.

“Lords of The Symphony” під керівництвом диригента Віталія Саражинського та його оркестру представляє святковий концерт “Grand Christmas”.

Кожен виступ “Lords of The Symphony” - це більше ніж концерт, це справжнє симфонічне шоу. На вас чекає грандіозне шоу і 50 музикантів оркестру на одній сцені.

Новорічний настрій, справжній дух Різдва, атмосфера кохання та сімейний затишок огорнуть вас від прослуховування святкових пісень та композиції у виконанні оркестру “Lords of The Symphony”.

Новий Рік та Різдво - це час, який дає нам відчути святковий настрій, красу моменту “тут і зараз”, коли любов наповнює нас із середини і випромінюється на весь світ. Створити такий настрій – у владі “Лордів Звуку” та їх музики, яка приносить гармонію Різдва, святість моменту та дає спокій серця і душі.

Цей унікальний момент створить для вас оркестр “Lords of The Symphony”.

На вас чекає унікальне живе симфонічне звучанні різдвяних хітів та саундтреки найулюбленіших різдвяних фільмів: “Різдвяна історія”, “Гаррі Поттер”, “Льодовиковий період”, “Грінч”, “Полярний експрес”, “Один вдома”, всесвітньо відомий “Щедрик”, “All I want for Christmas”, “We wish you a Merry Christmas”, “Happy New Year”, українські “Народився Бог на санях” та багато іншого.

Дива трапляються з тими, хто вірить в них! Пориньте у свої мрії разом із неймовірним оркестровим шоу “Grand Christmas” і отримайте позитивний заряд на весь наступний рік!

Головний “Лорд Звуку” - всесвітньо відомий диригент Віталій Віталійович Саражинський.

Віталій Саражинський - головний диригент Комунального підприємства Київської обласної ради “Симфонічний оркестр “Академія”. Головний диригент Київського академічного обласного музично-драматичного театру імені П.К. Саксаганського. Нагороджений Почесною відзнакою Київського міжобласного відділення Національної спілки театральних діячів та Почесною грамотою Київської обласної ради. Є лауреатом премій, численних міжнародних конкурсів і фестивалів (Україна, Італія, Німеччина, Болгарія, Чехія, Польща, Грузія). Засновник проєкту “Lords Of The Sound”. На посаді диригента симфонічного оркестру “Lords Of The Sound” В.Саражинський зробив постановку відомих концертних шоу-програм.

Диригент: Віталій Саражинський
Керівник Сергій Чудаєв (продюсерський центр “Comedy Space”, Перший Театр Антрепризи і комедії)

 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення