Лунапарк в Одесі

Лунапарк в Одесі

Лунапарк – місце відпочинку для всієї родини. Це завжди яскраві емоції та гарний настрій!

Одеський Лунапарк – це ідеальне місце для розваг, де можна спокійно провести півдня і не помітити цього. Тут є атракціони для найменших – всілякі гойдалки, каруселі, басейн з качечками, риболовля, тир, аерохокей та багато іншого. У якихось атракціонах знадобиться допомога дорослого, а з іншими діти впораються цілком самостійно.

Одеський Лунапарк – це візитна картка міста, а точніше його розважальна частина. Тут знаходиться одне з найбільших в Україні колес огляду «Південна Пальміра» заввишки 45 метрів. Поїздка на ньому захопить не тільки дорослих, а й діток. Для них це стане справжнісінькою пригодою, особливо коли вони побачать місто з висоти пташиного польоту.

Що ще сподобається дітям? 

Діти будуть у захваті від гойдалок та каруселів, американських гірок, а от діткам старшого віку вже можна сходити до кімнати страху. Ну і, звичайно ж, який відпочинок у Лунапарку без солодкої вати, що продається на кожному розі? У цей час батьки можуть посидіти в затишних кафе або самі покататися на атракціонах.

►Екстремальні атракціони
Тільки для любителів гострих відчуттів!
Найчастіше справжня краса життя пізнається на краю прірви, коли кров струмує чистим адреналіном, серце відбиває шалений ритм, а всі турботи дня стають блідими та беззвучними, повністю втрачаючи свою значущість.
Лунапарк пропонує Вам чудову можливість стати віч-на-віч з потужністю і швидкістю, висотою і падінням, глибиною і повною відсутністю контролю.
Унікальний набір наших екстремальних атракціонів допоможе Вам послабити рамки звичної реальності та дозволить відчути гостроту життя у всіх найдрібніших нюансах.

► Сімейні атракціони
У нас в Лунапарку, Ви можете провести чудовий день всією сім'єю. Разом граючи, змагаючись та перемагаючи, Ви станете ще ближче один до одного.
Відкрийте для себе і для своїх близьких брами в потік емоцій, що іскряться позитивом, і зробіть цей день по-справжньому цікавим і незабутнім.

►Дитячі атракціони

Найпростіший спосіб зробити дитину щасливою – це повести її до парку розваг.
Одеський Лунапарк запрошує і дітей, і дорослих добре відпочити та отримати масу позитивних емоцій.
Дитячі атракціони в Одесі у парку Шевченка – це найкращий засіб від нудьги. Понад 20 атракціонів, гойдалки та каруселі, солодка вата, попкорн та морозиво

Обіцяємо – нудно не буде!

Ціни у лунапарку в Одесі►


 

Графік роботи:

Пн-нд: 10:30-22:30

Адреса:  вул. Успенська, 1
Тел. +38 (048) 700 99 19

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення