Людська сексуальність: факт-чекінг

Людська сексуальність: факт-чекінг

Всі анонси від: Impact Hub Odessa

Освітній тур «Людська сексуальність: факт-чекінг» Частина суспільства вимагає введення сексуальної освіти, частина – протидіє. Ледь чи не кожного дня ми читаємо про зривання лекцій, скандали навколо книг про людську сексуальність та нові петиції. Хто в цьому всьому має правильний напрямок руху чи розуміння термінів та явищ, а хто створює плутанину? Розберемось завдяки науковим фактам. Без агресії, а з повагою одне до одного та бажанням зробити світ щасливішим та здоровішим. В програмі лекції: Як і коли виникає сексуальна орієнтація, якою може бути, чи залежить від статі і як між цим усім існує поняття «гендер». Що таке «трансгендерність». Індивідуальний розвиток сексуальності: від народження до старості. Коли та як говорити про «це»? Де знаходиться межа між освітніми розмовами про мастурбацію та розбещенням? В які міфи ми й досі продовжуємо вірити? Наскільки перші стосунки і секс визначають нашу подальшу поведінку і чому хтось моногамний, хтось полігамний, а хтось – поліамурний? Хлопчик vs дівчинка, жінка vs чоловік: наскільки ми різні і наскільки однакові? Також учасники лекції отримають навчальні матеріали: список корисних з теми книг, джерела використаної лектором літератури, презентацію, та для батьків – список книг та YouTube-ресурсів для дітей від 3 років.

Лектор: Ярина Вишенська – біолог, спікер освітніх конференцій, автор науково-популярного анімаційного циклу «Біологія сексуальності», автор лекцій для дорослих та підлітків на тему сексуальної освіти та біології сексуальності. Виручені кошти будуть використані на подальшу розробку циклу «Біологія сексуальності» та розвиток освітнього проекту NEED.

 

Вартість: 25.04 – 14.05 125 грн.

15.05 – 22.05 150 грн.

УВАГА! Кількість місць обмежена.

Для акредитації: напишіть із темою «ЗМІ» на адресу [email protected] Акредитація здійснюватиметься на основі анонсуючих матеріалів.

Impact Hub Odessa
Тел.: (048) 703 3555
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення