Концерт MONATIK

Концерт MONATIK в Одесі відбудеться 7 лютого о 19:00 в театрі музичної комедії ім. М. Водяного.

«У турі «ART Терапія» ми з моєю командою зробимо все, щоб музика виконала на 100% свою місію - зашивала душу!

MONATIK продовжує всеукраїнський тур «ART Терапія»:

  • Продовжуємо допомагати дітям та сім’ям з деокупованих та прифронтових територій.
  • Продовжуємо збір коштів на гуманітарну допомогу українцям, що страждають від повномасштабного вторгнення російських військ на території України.

Завдяки нашим воїнам ЗСУ та сильним і незламним українцям артист зустрінеться зі своїми шанувальниками в наших рідних прекрасних сильних містах України. Вже понад рік артист дає не тільки благодійні концерти, завдяки яким вдалося зібрати більше ніж 600 000 євро на потреби ЗСУ та волонтерів, а також постійно виступає на прифронтових територіях для наших військових, лікарів, працівників освіти, ДТЕК та тих, хто щодня відстоює нашу країну на всіх фронтах.

Протягом кожного з концертів будуть додатково проводитися благодійні аукціони та різноманітні спеціальні активності, спрямовані на збір коштів для українців, що будуть реалізовуватися в колаборації з партнерами “Наше радіо”, “МУЗВАР” та Музичний телеканал “М1”.

Крім надзвичайно важливого збору коштів для українців, одним із завдань туру для MONATIK є музична арт терапія (нагадаємо, що артист є амбасадором Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Як ти?”, що було ініційовано Першою леді України). Разом зі своєю командою музикант готує безліч сюрпризів на нові композиції, що стали хітами; виступи спеціальних гостей артистів-друзів, а також виконання “відремонтованих” (repaired) легендарних хітів артиста, що так люблять мільйони українців.

Тур MONATIK “ART Терапія” проходить за підтримки Центру морально-психологічного забезпечення ЗСУ. Саме тому на кожний з концертів артист особисто запрошує воїнів-героїв, що знаходяться на ротації між боями за наші території, а також сім’ї військовополонених і наших волонтерів.

Великі стадіонні шоу MONATIK, що були анонсовано до повномасштабного вторгнення, обов'язково відбудуться після перемоги та всі придбанні квитки на них будуть дійсні.

«Всім Людям хто приходить на концерти і стає частиною ART Терапії - дуже дякую, ви неймовірні!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення