Ice and Fire symphony. Музика із кінофільмів

Межі між реальністю та фантастикою зникають у новому шоу “Ice & Fire Symphony” від BIGSHOW ORCHESTRA. Величні саундтреки з найвідоміших фільмів сплелися в єдину симфонію, яка змусить вас зануритися у світ епічних протистоянь.

У цей вечір, ви станете частиною захопливої подорожі крізь час і простір, де магія переплітається з музикою, героїчні битви змінюються чарівними пригодами, а легенди оживають під звуки оркестру.

  • 14 жовтня о 19:00
  • Театр музкомедії

Ми поринемо в світ саундтреків з культових кінокартин: Game of Thrones, Vikings, The Witcher, Dune, Harry Potter, Guardians of the Galaxy, Pirates of the Caribbean, The Fifth Element, Avatar, The Lord of the Rings, House of the Dragon, The Chronicles of Narnia, Star Wars, Avatar, The Hobbit, The Hunger Games, Avengers, The Last Kingdom, The Fifth Element, а також музики з легендарних ігор, таких як Skyrim, League of Legends та інших.

У цей вечір велич “Відьмака” переплететься з могутніми ударами барабанів, вітри морських пригод “Вікінгів” оживуть у музиці, а напружені інтриги “Гри престолів” розкриються під звуки оркестру. Ви поринете в магічний світ “Гаррі Поттера”, побачите спекотні піски “Дюни”, і, нарешті, опинитесь у далекій галактиці, де в епіцентрі боротьби світла і темряви перед вами розгорнуться “Зоряні війни”.

Шоу “Ice & Fire Symphony” перенесе вас у світ, де кожна нота та кожен промінь світла переплітаються, створюючи незабутню атмосферу епічних битв та героїчних пригод.

Неймовірне звучання супроводжуватиметься відеорядом із культових моментів, візуальними ефектами та світловим шоу, що дозволить вам пережити ці захопливі історії по-новому, створюючи єдину фантастичну симфонію.

Диригент – Роман Мачишин.

Не пропустіть можливість стати частиною світу “Ice & Fire Symphony”!

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення