Музична казка "Смарагдове місто"

Музична казка "Смарагдове місто"

Всі анонси від: Одеський театр опери та балету

Музична казка для всієї родини на 2 дії. 

Скажи, ти віриш, що на світі існують чарівники та феї? Хочеш потрапити до Чарівної країни? Тоді разом з дівчинкою Еллі та її песиком Тото ми вирушаємо у незвичайну подорож. Історію про дівчинку, що потрапила до Чарівної країни, вигадав американський письменник Лаймен Френк Баум. Його казка, що так полюбилася дітям, називається «Чарівник Країни Оз». Якось вона опинилася на полиці книжкової шафи в одній квартирі. Двоє хлопчиків частенько заглядали до кабінету свого батька у пошуках нових цікавих книжок. Їм дуже захотілося прочитати книгу про чарівника з країни Оз, але вони не змогли – вона була написана англійською. І тоді їхній батько вирішив перекласти цю дивовижну казку зрозумілою дітям мовою. Ось тільки дівчинка Дороті стала Еллі, а країна Оз – Чарівною країною. Так народилася нова казка. Вона отримала назву «Чарівник Смарагдового міста». Її автором став російський письменник Олександр Волков.

Герої цієї чудової історії – Еллі, Тотошка, Страшила, Залізний Дроворуб, Лев запрошують тебе у подорож Чарівною країною класичної музики. Адже, опинившись на сцені нашого театру, ця казка перетворилася на Музичну історію. Тому всі персонажі тепер вміють не лише розмовляти, а й співати – навіть, маленький Тотошка! Вони познайомлять тебе з творами відомих композиторів. Ми будемо раді, якщо ти захочеш повернутись сюди знову!

Виконується українською мовою.

Музика Жоржа Бізе, Джузеппе Верді, Гаетано Доніцетті, П’єтро Масканьї, Джакомо Мейєрбера, Вольфганга Амадея Моцарта, Джованні Паізієлло, Джоаккіно Россіні, Енгельберта Гумпердінка.

Лібрето Тамари Каганович за мотивами казки Олександра Волкова «Чарівник Смарагдового міста».

Партію Еллі виконують вихованки дитячого хору «Перлини Одеси» Єлизавета Скорба, Дарина Сорока, Аміна Шапко.

Партію Тотошки виконують вихованці дитячого хору «Перлини Одеси» Наталія Боряк, Артем Деде, Софія Петрова, Георгій Савостьянов.

Артисти опери та балету театру, дитячий хор «Перлини Одеси» (керівниця – Лариса Гарбуз), дитячий хор «Зернятка» (керівниця – Анастасія Гарбуз).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення