Ніч перед Різдвом (ОАТМК ім. М. Водяного)

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ У ТЕАТР НА ВИСТАВУ-МЮЗИКЛ «НІЧ ПЕРЕД РІЗДВОМ» В ОДЕСІ?

  1. Нове яскраве прочитання відомої історії.
  2. Казкова атмосфера та колоритні персонажі.
  3. Фантастичний музичний супровід оркестру, що створює унікальну сценічну ауру вистави.

СУЧАСНИЙ РЕЖИСЕРСЬКИЙ ПІДХІД ТА ЛЕГЕНДАРНИЙ КЛАСИЧНИЙ СЮЖЕТ: НА СЦЕНІ УКРАЇНСЬКОГО ТЕАТРУ – МЮЗИКЛ «НІЧ ПЕРЕД РІЗДВОМ»

Приготуйтеся із величезним задоволенням зануритися і розчинитися в казковій атмосфері передріздвяного українського села, де мешкають вільні й життєрадісні козаки. Ви будете приємно здивовані новим підходом до відомого сюжету. Звісно, будуть і легендарні королівські черевички, і спроби Вакули підкорити серце хвалькуватої Оксани. А ще ви почуєте прекрасні святочні мелодії у сучасному виконанні. Тож слідкуйте за неочікуваними поворотами подій, підспівуйте і пританцьовуйте разом із героями, а також вкотре запевніться у тому, що світло неодмінно переможе темряву!

Чекаємо на вас.

СПЕКТАКЛЬ-МЮЗИКЛ «НІЧ ПЕРЕД РІЗДВОМ» В ОДЕСІ

Видатна повість Миколи Гоголя заграє новими яскравими фарбами завдяки унікальному баченню творчої групи театру.
Ролі виконують: народна артистка України Діана Мала; заслужені артисти України Нінель Наточа, Павло Чирва, Павло Шмарьов; Юрій Оноприйко, Богданна Шуманська, Володимир Романко, Сергій Корнейко та інші.
Режисер-постановник – заслужений артист України Олексій Гнатковський.
Музичне оформлення та аранжування – Вадим Бессараб.
Тривалість – 1 година 40 хвилин.

З дитинства знайома кожному різдвяна розповідь про казкову історію кохання Вакули і Оксани, просочена духом фольклору, народних переказів та легенд, оживає на сцені під прекрасну музику Ігоря Поклада. 

Пригоди Вакули в пошуках черевичків для коханої, любов Чорта до Солохи — перед нами виникає особливий світ зі своїми правилами і законами. За старовинним веселим звичаєм в ніч перед Різдвом молоді хлопці та дівчата йдуть колядувати, вони співають пісні-колядки, бажають здоров'я й багатства, а шановані козаки ходять один до одного в гості. І в цей цілком реальний світ настільки органічно вливається світ казковий, що, здається, ніби так і має бути. Світ казковий і реальний, приправлений гоголівським гумором, зливаються в єдине, яскраве та колоритне дійство. І здається, що немає нічого звичайного, ніж відьма, яка вилітає в трубу, місяця, що скаче в руках чорта, та й самого чорта...

Передріздвяна атмосфера мюзиклу вихлюпується зі сцени в зал для глядачів, і неможливо не поринути в цей чарівний світ української зимової ночі.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення