Новорічне Льодове шоу «Як Козаки казками мандрували»

Новорічне Льодове шоу «Як Козаки казками мандрували»

Всі анонси від: Одеський палац спорту

Новорічне Льодове шоу «Як Козаки казками мандрували» в Одесі відбудеться 3, 4 та 5 січня о 13:00 в Одеському Палаці Спорту

Льодове шоу "Як козаки казками майндрували" – унікальна подорож льодовою стежкою в серце української культури та відважних козаків.

Після довгої тиші, вражаюче льодове шоу повертається у Палац спорту з новою енергією та магією. Відчуйте потужну силу козацьких традицій, яка оживає на крижаній арені, де лід об'єднується з полум'ям, а майстерність артистів переносить у світ почуттів і пристрастей. Співзвучно льодовiй вишуканостi буде неймовірне світлове шоу, що розгортається перед вами як магічна казка, а якісне звукове оформлення створить атмосферу неперевершеної драми.

Поглибтеся в український епос, де краса, мужність, та народна мудрість відзначаються на льодовій арені. Кожен момент – це унікальна історія, а кожен рух – шедевр високого мистецтва.

Не пропустіть цю неймовірну подію, що рекомендована для глядачів будь-якого віку. Придбайте квитки та станьте частиною неймовiрного Льодового королівства, де відбувається справжня магія українських казок

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення