«Одеська опера - Українська душа Європи. #СвітовіШедеври» (ОНАТОБ)

«Одеська опера - Українська душа Європи. #СвітовіШедеври» (ОНАТОБ)

Всі анонси від: Одеський театр опери та балету

Вистава «Одеська опера - Українська душа Європи. #СвітовіШедеври» (ОНАТОБ) в Одесі відбудеться 20 травня о 16:00 в Одеському театрі опери та балету.

Гала-імпреза «Одеська опера – українська душа Європи».

Як відомо, наша українська Одеса – місто полікультурне та багатонаціональне, де матеріалізується дух Франції, Іспанії, Італії, Австрії тощо. А головна перлина нашого міста - Одеська опера — багатогранна і поліфонічна. Під склепінням театру від віків органічно поєднуються кращі зразки музичної спадщини народів світу. Герої культових опер і балетів світу стали улюбленцями одеситів та дуже комфортно почувають себе у нашому театральному храмі.

В цей вечір на вас очікує зустріч із культовими героями – Фігаро, Кармен та Ескамільо, Дон Кіхотом і Кітрі, Дон Жуаном та Неморіно, які співатимуть і танцюватимуть найпопулярніші арії з опер та фрагменти балетів. Звучатиме музика Моцарта і Россіні, Мінкуса і Бізе, Верді і Скорика. В програмі – яскраві оркестрові хіти - «Шторм» А. Вівальді, Угорський танець Й. Брамса, Увертюра з опери Моцарта «Весілля Фігаро».

Цього вечора європейська оперна та балетна класика органічно поєднається з українською народною піснею та сучасною хореографією.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення