Odessa Fashion Week

26 березня у п'ятизірковому готелі Bristol у самому центрі Одеси відбудеться 19th Odessa Fashion Week під гаслом «Наближаємо Перемогу». Вже вдруге захід проводиться під час повномасштабної війни за підтримки Ukrainian Fashion Association. 

Вже рік повномасштабної війни - надскладного випробування для нашої країни, для кожного з нас, але ми проходимо його з честю. Цей рік не тільки змінив нас, але й загартував. Ми – незламні, нескорені, мужні та рішучі. Українці продовжують відвойовувати свої права та свободу, зберігаючи свою ідентичність та культуру Висловлювання «Незламна Україна» стало символом героїзму та стійкості українського народу в боротьбі за свою незалежність та територіальну цілісність. А українці, стали символом «незламної нації», яка у важкі часи є об'єднаною та мужньою. Саме дух єдності рухає нас до перемоги. Зараз, як ніколи, важливо гуртуватися та підтримувати один одного. Тому що підтримка – це також зброя.

В рамках Odessa Fashion Week свої колекції представлять дизайнери: AKEL, ALPACA, NATI RUDNITSKAYA, INSTITUTE OF MODERN MADAME, MINNY FOR KIDS, KAPSAMUN Kids, ALNEST, АНТОШКА, MARINA MARIBELLA & LILIAN BEYOND та OLIVE.

Спеціальним музичним гостем виступить харизматичний, стильний, спортивний Dj XAOS, одеський діджей, що також активно розвивається у сферах моделінгу, спорту та акторської майстерності.

Захід відбудеться за підтримки медіапартнерів: Ukrainian Fashion magazine, Fashion Star Europe та Odessa Fashion TV, а також партнерів зони Backstage – Simchenkomakeup School та Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ.

Наближаємо перемогу – кожен на своєму «фронті».

До зустрічі на енергонезалежній локації Одеси – Bristol Hotel!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення