Одеський Міжнародний Кінофестиваль (ОМКФ)

Одеський Міжнародний Кінофестиваль (ОМКФ)

Всі анонси від: Одесский Международный Кинофестиваль (ОМКФ)

Кращі фільми від ОМКФ: в Чернівцях пройдуть спеціальні покази фестивальних хітів. Масштабний глядацький кінофестиваль. Купуйте квитки на сайті moemisto.ua! 

Одеський міжнародний кінофестиваль — головний фестиваль національного кіно. Саме на ОМКФ проходять прем’єри найбільш очікуваних національних фільмів, а також дебютують молоді таланти. Окрім того, ОМКФ є справжнім фестивалем прем’єр. У позаконкурсних програмах Одеського міжнародного кінофестивалю глядачі мають ексклюзивну можливість першими побачити міжнародні фестивальні хіти (секція “Фестиваль фестивалів”), а також арт-хіти, які невдовзі виходитимуть в український прокат (секція “Гала-прем’єри”). Програмний фокус Одеського МКФ — фільми напрямку «арт-мейнстрім», яким притаманна висока художня якість та які доступні широкій аудиторії.

 
Квитки можна придбати заздалегідь на кожен з фільмів та максимально ефективно спланувати свій час та власний розклад переглядів стрічок 14-го ОМКФ. Квитки на фільми доступні онлайн, а також у касі Культурно-мистецького центра ім. І. Миколайчука зі знижкою 10% за умови оплати картою MasterCard.

🔗 Квитки в продажу на нашому сайті

Зверніть увагу, що цьогоріч фестивальних абонементів на ОМКФ не передбачено. Перегляд фільмів програм фестивалю здійснюється виключно за квитками або наявністю акредитації ЗМІ, Film Industry Office та “Літня кіношкола”.

Глядачі ОМКФ вже можуть придбати квитки на фільми Національної конкурсної програми, а також на фільми Міжнародної європейської конкурсної програми.

📆 14-й ОМКФ відбудеться 19-26 серпня 2023 року.
 

До цьогорічної програми увійшли фестивальні хіти, серед яких учасники та лауреати Каннського, Берлінського, Венеційського та інших міжнародних кінофестивалів. Зокрема, на глядачів чекають покази 40 фільмів!

Нагадаємо, що покази конкурсних програм 14-го Одеського міжнародного кінофестивалю відбудуться у Чернівцях з 19 по 26 серпня.

https://oiff.com.ua/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення