ВІЙ. Раду Поклітару

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА БАЛЕТ «ВІЙ» ВІД РАДУ ПОКЛІТАРУ?

  1. Кожна постановка трупи – подія в культурному житті України.

  2. Нове переосмислення знайомого сюжету.

  3. Стильний мікс хореографічного рішення та музики українського композитора Олександра Родіна.

KYIV MODERN-BALLET THEATRE З ВИСТАВОЮ «ВІЙ» В ОДЕСІ 13 липня о 18:00 в театрі музкомедії

Запрошуємо до Одеського театру музкомедії ім. Водяного на балет «Вій» від Раду Поклітару! Постановка у виконанні Kyiv Modern-Ballet Theatre – це дивовижне поєднання унікальних декорацій, неповторних костюмів і сучасних візуальних ЗD-ефектів.

Приходьте, щоб насолодитися містичною історією за мотивами повісті великого письменника Миколи Гоголя.

МІКС КЛАСИКИ ТА СУЧАСНОГО БАЧЕННЯ: НА СЦЕНІ ОДЕСЬКОГО ТЕАТРУ МУЗКОМЕДІЇ ІМ. ВОДЯНОГО - БАЛЕТ «ВІЙ»

Балет «Вій» від Раду Поклітару та Kyiv Modern-Ballet Theatre — це притча про випробування людської душі, силу духу, віру й невіру. Ви побачите шалену історію, яка трапилася з простим студентом Фомою Брутом. На сцені – неабиякі емоції, відчай, пристрасті й боротьба з власними внутрішніми демонами.

Що буває, коли сон все важче відрізнити від реальності? А віра в свої можливості недостатньо сильна? Як розпізнати зло, адже іноді воно здатне набути вигляду прекрасного та невинного створіння? Як протистояти Вію і хто він такий: сон чи нечиста сила?

У постановці всі персонажі зберігають свої імена, однак не варто очікувати ілюстрації знайомого сюжету. Авторське прочитання Раду Поклітару, як завжди, стане творчим переосмисленням місця дії, вчинків героїв і пропонованих обставин.

Чекаємо на вас!

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення