Презентація книги «У вогняному кільці. Оборона ЛАП» в Одесі

Презентація книги «У вогняному кільці. Оборона ЛАП» в Одесі

Всі анонси від: Благодійний фонд «Народна підтримка воїнів АТО»

Друзі! Наступна презентація книги «У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту» відбудеться в Одесі 4 серпня.
Запрошуємо усіх, кому небайдужа тема цих героїчних подій, які досі залишаються маловідомими для більшості українців.
На презентації ви матимете змогу дізнатися про історію створення книги, поспілкуватися з авторами, оборонцями ЛАП, волонтерами, які їм допомагали, а також придбати книгу з підписами.

****
Книга «У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту» – результат першої в Україні спроби зібрати та проаналізувати свідчення безпосередніх учасників однієї з найгероїчніших і найтрагічніших операцій початку російсько-української війни, що досі лишається маловідомою для більшості українців.
У документальній хроніці описуються події, пов’язані з обороною міжнародного аеропорту «Луганськ» та прилеглих населених пунктів (квітень-початок вересня 2014 року), а також події, що передували окупації Луганська (зима-весна 2013-2014 років).
Команда волонтерів зібрала спогади понад 140 учасників та очевидців тих подій – військових, волонтерів, місцевих мешканців, працівників міліції та аеропорту, медиків, а також унікальні фотографії та картосхеми, що ілюструють військові операції, які відбувалися навколо летовища. Книга містить коментарі військових дослідників, офіцерів та експертів із аналізом основних операцій, а також перелік загиблих під час описуваних подій бійців із різних підрозділів.
Довідки ви можете отримати, написавши повідомлення на нашу сторінку.

Благодійний фонд «Народна підтримка воїнів АТО»

(098) 361 90 73

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення