Стендап «ВЕЛИКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ STAND UP»

Стендап «ВЕЛИКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ STAND UP»

Всі анонси від: Одеська обласна філармонія

Стендап «Великий український Stand Up» в Одесі відбудеться 21 вересня о 19:00 в Одеській обласній філармонії.

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА СТЕНДАП «ВЕЛИКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ STAND UP» В ОДЕСІ?

  1. Улюблений жанр гумору українців.

  2. Масштабна подія за участю знаменитих коміків.

  3. Джерело позитиву та натхнення для кожного.

СТЕНДАП «ВЕЛИКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ STAND UP» В ОДЕСІ

Усіх одеситів та гостей міста запрошуємо на «Великий український Stand Up»! Своїми найкращими жартами з вами поділяться:

  • Антон Тимошенко – зірка українського стендапу із 8-мирічним досвідом. У Антона Тимошенка брав інтерв’ю популярний американський телеведучий Девід Леттерман. Будучи фаховим політологом Антон надає перевагу жартам на тему політичних подій та тенденцій. Присутня у його виступах і гостросоціальна тематика;
  • Ганна Кочегура – досвідчена стендап-комікеса, яка уміє проблеми перетворювати на посмішки. Тож завжди дарує публіці потужний заряд позитиву;
  • Олександр Терен – хлопець, який власним прикладом показує, що навіть після поранення (а Сашко пережив ампутацію) життя має продовжуватися – так, воно змінюється, але не стає менш прекрасним. Олександр займається спортом, пише книгу, брав участь у «Іграх Нескорених» та навіть танцював балет.
  • Слава Бу – харизматичний і дуже талановитий стендап-комік.

ЯСКРАВИЙ ТА ПО-ВЕСНЯНОМУ ТЕПЛИЙ ІВЕНТ

Обережно: 21 вересня завдяки виступам яскравих коміків рівень гумору в залі може зашкалювати. Але впевнені: ви з цим впораєтесь! Тож – побачимось!

Великий Стендап - це івент, який обіцяє вам незабутній досвід сміху і розваг! Це місце, де досвідчені стендап-коміки зберуться, щоб розірвати зал сміхом і зарядити вас позитивною енергією.

Тому, пам'ятайте, що готуватися до вечора стендапу варто завчасно!

Будьте впевнені, що перший ряд буде найгарячішим місцем у залі, тому не зволікайте і приходьте пораніше, аби отримати найкраще місце і насолодитися морем сміху!

Де: Одеська обласна філармонія ім.Ойстраха
Адреса: Одеса , Буніна 15
Коли: 21 вересня о 19:00

Частина від зібраних грошей піде на ЗСУ

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення