Театр «Маски» в комедії «Дон Жуан»

Театр «Маски» в комедії «Дон Жуан»

Всі анонси від: Дім Клоунів

Яскрава, феєрично-святкова історія любові та краси, великодушності та мудрості, з елементами музики, танцю, трюків та спецефектів! І це все у виконанні легендарного театру «Маски»!

Невтомний гульвіса, веселун і балагур Дон Жуан любить Мадрид і жінок цього прекрасного міста. А що у цьому поганого? Мадрид та жінки Мадрида відповідають йому взаємністю. Все логічно. Тільки добропорядні громадяни виганяють чомусь із міста юного повісу. Під покровом ночі ноги вірного коня Лапарелло самі приносять Дон Жуана назад до Мадрида.

Не найвеселіше місце — цвинтар. Але для двох копальників могил, це суть Всесвіту. Умберто і Маурісіо не просто філософи, вони свідки, вони дзеркала відбивають події світового масштабу. І весь калейдоскоп цих подій, змінюючи одну за одною барвисті картинки, миготить перед їхніми глибокодумними і трохи безглуздими поглядами.

Чи народжуємося ми для того, щоб підготувати себе до смерті, чи Народження — це свято, яке завжди поряд з тобою? Чи можна уникнути долі, коли Донна Ганна вже скинула свій одяг, благаючи пам’ятник Командора повернути їй переживання еротики та гріха? А тихий збоченець, Монах, у компанії Лепорелло та Дон Жуана, став свідком цієї хвилюючої та спокусливої сцени. Чому статуя Командора і «сама Донну Ганну не гам, та іншим — не дає?» Чи походять ми всі від мавпи, чи все-таки ми — тварі Божі, що походять від жінки? І не просто Жінки, а великої праматері Єви! Всі ці незліченні питання доведеться вирішити глядачеві разом з Умберто і Маурісіо, подивившись веселу, яскраву, святкову виставу «Дон Жуан» у Будинку Клоунів.
 
Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення