Жінка на біс (ООАДТ)

Щоб шлюб перетворився на щасливу казку, потрібен ще один чоловік!

Так вирішила красуня -італійка і стала двоємужніцею , «дружиною на біс»!

Неймовірно? Звичайно!

Історія дивовижного любовного трикутника потішить вас - подивіться чудову комедію Павла Урсула. Вдосталь насміявшись, Ви зрозумієте нашу героїню: «Любові забагато не буває!»

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА СПЕКТАКЛЬ «ДРУЖНА НА БІС»?

1. Нетиповий сюжет та нестандартні режисерські рішення.
2. Талановита акторська гра, яка не залишає нікого байдужим.
3. Лірична комедія – чудовий жанр для гарного настрою.

На сцені Російського театру – лірична комедія режисера Павла Урсула "Дружина на біс". Найнесподіваніший з можливих любовних трикутників буде створений просто на ваших очах!

Глядачеві відомо безліч комедій, де чоловік містить кілька дружин або заводить «шури-мури» з коханкою. І щоб по-справжньому здивувати та повеселити глядача, трупа театру вирішила запропонувати дещо новеньке: таку собі комедію-перевертень. У ній реалізується велика кількість несподіваних нюансів. Так, наприклад, режисер запроваджує термін біандрія (двоєженство навпаки), який і відображає суть відносин головної героїні з її чоловіками.

Дія відбувається у Римі. Красуня-італійка шукає спосіб перетворити свій сірий шлюб на щасливу казку. І не знаходить кращого способу, ніж знайти ще одного чоловіка. А далі, природно, не може бути нудно та тривіально. Адже налагодивши всю складну систему подвійних стосунків, героїня дізнається про свою вагітність.

Ролі виконують: Юлія Амелькіна, Андрій Єршов, Тетяна Грачик, Альберт Каспарянц та інші. Тривалість вистави – 2 години 30 хвилин.

Чекаємо Вас!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення