Алла Волкова. Сольний стендап на літньому майданчику

Алла Волкова. Сольний стендап на літньому майданчику

Всі анонси від: Єврейський культурний центр Beit Grand

Зустрічай Одеса, дивовижна Алла Волкова з сольний виступом на чудовій локації в італійському саду в самому центрі міста!

23 липня, 19:30, Культурний центр UNION (італійський сад)

Харизматична, непередбачувана та яскрава стендап-комікеса, чиї жарти чіпляють раз і назавжди і не лишають байдужим жодного глядача.Стиль комікеси відрізняється не лише блискучою самоіронією, а й жорсткістю, неочікуваністю та при цьому – завжди дотепністю та філігранністю.

Сольний стендап Алли Волкової - це відвертий , місцями грубий, брудний та незмінно смішний матеріал . Рефлексія на життя , смерть та буденність - така вже вона людина .

Жінки цитують її жарти і хочуть бути її подругами. Чоловіки одночасно і хочуть, і бояться стати героями її стендапу. Але всі однаково не в змозі відвести очей. Достатньо подивитися один стендап Алли Волкової - і ви вже не можете зупинитися. Жорстко, неочікувано, іноді брудно, але незмінно дотепно – така вже вона людина.Ми знаємо, що скільки б не виступала Алла Волкова – це завжди недостатньо. Проте цього разу ми маємо для вас аж цілий сольник.

Не зволікайте, квитків на всіх не вистачить.

18 плюс

Частина від зібраних грошей піде на ЗСУ

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення