«Столик на трьох» (Театр «Маски»)

«Столик на трьох» (Театр «Маски»)

Всі анонси від: Дім Клоунів

"Іронічний практикум по психології сімейних стосунків.". - так автор, ізраїльський драматург Михайло Хейфец, охарактеризував свою п'єсу.

У цій ексцентричній комедії дія розвивається протягом одного вечора. Заміжня пара після діагнозу психолога з сімейних стосунків, що у них усе O'key, very well, all right - приходить в ресторан, щоб відсвяткувати ювілей - десять років сімейного життя. А чом би і ні, адже вечеря проспонсована медичним центром.
Все починається чудово, коли б не одна дивна обставина: замовлений столик чомусь виявляється накритим на трьох.

Зайвий столовий прилад дивовижним чином змінює романтичну атмосферу вечора, створюючи своєю присутністю, то відверто комедійні, то цілком драматичні ситуації. А усе те, що відбувається стає для героїв неабиякою перевіркоюїх сімейних стосунків на міцність .
Далі, як в анекдоті про Дракона, який перерахував усі свої скелети в шафі і замислився.
- Що? Не вистачає?- запитала Принцеса.
- Ні, зайві.
- Це мої.
- Не очікував, - з повагою сказав Дракон.

Вистава виконана у півтонах без зайвих жестів та "полоскання обличчям". За ресторанним столиком життя героїв має руйнуватися, але воно змінюється і змінюється на краще. Розкрилися, скинули маски. Немає сенсу приховувати очевидне. Життя продовжується. Чоловік – не приватна власність. Це особистість зі своєю історією та картиною світу. Можна його посадити на ланцюг, але не посадиш на ланцюг внутрішній світ, думи, мрії, сексуальні фантазії.

Шукайте, панове, середину між свободою особистості та контрактом на сімейне життя. Якщо вибираєте друге, поважайте один одного як особистість.

Актори:
Чоловік - Олексій Агоп'ян
Дружина - Тетяна Іванова
Офіціант – Ігор Малахов

Автор п'єси - Михайло Хейфец
Режисер-постановник - Олексій Агоп'ян
Відеомепінг – Владислав Печерський
Хореографія у постановці Сільветта Атауліна
Звукорежисер – Денис Савченко
Майстер світла: Сергій Захаров
Художник-бутафор: Олександр Алексєєв

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення