Концерт «Єдиний Квартал»

Концерт «Єдиний Квартал» в Одесі відбудеться 1 квітня о 18:00 в театрі музичної комедії ім. М. Водяного

Актори «Вечірнього Кварталу» та «Жіночого Кварталу» знову разом вийдуть на одну сцену, щоб на початку весни зарядити позитивом і підняти настрій усім українцям та бойовий дух нашим захисникам. У глядачів буде унікальна можливість наживо побачити на одній сцені улюблених акторів двох найпопулярніших гумористичних проектів!

«Вечірній Квартал» та «Жіночий Квартал» об’єдналися, щоб виступати єдиним гумористичним фронтом –піднімати настрій усім українцям та бойовий дух нашим захисникам. Вся Україна зараз згуртувалася у боротьбі з ворогом, так само «Вечірній Квартал» об’єднався з «Жіночим Кварталом», щоб разом підтримати українців гумором. Гумор – це також зброя. Він допомагає відволіктися, переключитися, зарядитися позитивом і з новими силами йти до нашої перемоги. Суперсила українців якраз у тому, що навіть у найскладніші моменти ми не втрачаємо оптимізму та почуття гумору.

Великий концерт «Єдиного Кварталу» для прихильників, куди можуть потравили усі бажаючі. Це унікальна можливість, бо від початку повномасштабного вторгнення гумористи в основному дають тільки благодійні концерти, на які не продають квитки, а запрошують на них військових, лікарів, рятувальників, волонтерів – тих людей, які кожен на своєму фронті наближають перемогу України.

«Кварталівці» зізнаються, що на творчість зараз їх надихають саме українські військові. І кожен виступ гумористів – це можливість сказати «дякую» нашим героям за те, що ми всі можемо жити і працювати. Підтримка бойового духу наших захисників та захисниць – це важлива місія для акторів Студії «Квартал 95» ще з 2014 року. З початку повномасштабної війни гумористи разом з друзями-артистами дали вже понад 300 концертів для військовослужбовців, медиків, волонтерів, переселенців. У Херсонській, Миколаївській, Харківській, Одеській, Запорізькій, Дніпропетровській, Чернігівській областях… «Кварталівці» виступають у військових частинах, госпіталях, бомбосховищах, на полігонах та на станціях метро. Виїжджають близько до передової – щоб просто поспілкуватися з тими, хто не може покидати своїх бойових позицій.

Глядачів концерту чекає актуальний гумор на злободенні теми, гострі жарти, пародії та патріотичні музичні номери.

Сміємось – отже, перемагаємо!

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення