Сватання на Гончарівці (Дніпровський театр ім. Т.Г.Шевченка)

Сватання на Гончарівці (Дніпровський театр ім. Т.Г.Шевченка)

Всі анонси від: Одеська обласна філармонія

Вистава Сватання на Гончарівці (Дніпровський театр ім. Т.Г.Шевченка) в Одесі відбудеться 1 жовтня о 18:00 в Одеські Обласні Філармонії

Музична комедія на 2 дії 
2 год. 30 хв.  

Цьому геніальному твору української драматургії вже півтора століття, а комічний сюжет про сватання недолугого й багатого Стецька до красуні Уляни й сьогодні актуальний, як ніколи.

Та й не дивно, адже кожне нове покоління із незмінним захопленням спостерігає за тим, як красуня Уляна підносить гарбуза незграбному телепню Стецьку. Адже дівчина любить кріпака Олексія й залишається вірною своєму вибору. Як спритний вояка Скорик видає себе за чародія і просто на наших очах «гіпнотизує» незговірливу Улянину матір, аби та погодилася видати дочку заміж за коханого Олексія.

Надзвичайно пластичний і співочий акторський ансамбль захопить вас у вир народних танців і пісень, з яких зіткана ця яскрава вистава. А справжній український гумор неодмінно підвищить настрій і дорослим, і дітям.

Чудовий український гумор, обрядова пісня й танок, яскраве музичне оформлення не залишать байдужими глядача й закохають в українську мову, культуру, народні звичаї.

Унікальні народні танці у неперевешених сценічних костюмах виконуються у супроводі балету. Один із танців це гопак. У виконання гопака включаються елементи хореографічної імпровізації: стрибки, присядки, обертання й інших віртуозних танцювальних рухів, де можна побачити порушення гравітації.

У головної ролі Артистка драми Дар’я Чумак (Уляна) співає своїм професійним оперним голосом.

Режисер-постановник - Народна артистка України Лідія Кушкова
Диригент - Заслужений діяч мистецтв України Юрій Бєднік
Художник - Ольга Костюкова
Балетмейстер - Заслужений діяч мистецтв України Олексій Коваленко
Музика - Кирило Стеценко

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення