Борис Барський: Вечір гумору та поезії

Борис Барський: Вечір гумору та поезії

Всі анонси від: Дім Клоунів

"Вечір гумору та поезії Бориса Барського" в Одесі відбудеться 20 квітня о 18:00 в Будинку Клоунів

Такі рідкі сольні концерти Бориса Барського, але такі бажані для кожного, хто цінує творчість відомого коміка. Вечір поезії та гумору у формі діалогу з друзями. В програмі Борис Барський демонструє весь свій творчий діапазон: Поезія та пантоміма, притчі та кумедні історії, пісні. Будуть фрагменти зі спектаклів, загадки та, звичайно ж – фокуси.
Одним словом, 90 хвилин гарного настрою.

Актор як плодово-ягідне дерево йому дуже важливо ділитися своїми плодами. Інакше він, як дерево – дичить. І ось - накопичилося, дозріло, є чим поділитися, про що розповісти. А потім, адже це чудово провести вечір у колі друзів, так-так, саме друзів! І я все роблю для того, щоб ми, я та глядачі, поринули, розчинилися в цій теплій, душевній атмосфері.

Отже, вечір гумору збудовано у формі діалогу з друзями. Причому, за словами Бориса, у цій програмі він демонструє весь свій творчий діапазон: поезія та пантоміма, притчі та забавні історії, пісні. А крім того фрагменти зі спектаклів, загадки і, звичайно ж – фокуси.

Головний вусач комік трупи «Маскі-Шоу» для Бориса Барського — титул не менш почесний за звання народного артиста України.

Зірка найзнаменитішого одеського колективу та безлічі телевізійних проектів — сам по собі видатний артист та неймовірно креативна особистість. Він і драматург, і режисер, і літератор... який поет!

Загалом, вечір у дружній компанії з людиною, яка має таку кількість різноманітних талантів, точно не буде нудним! Шкода, що як соло-виконавець він виходить на сцену рідко, але тим цінніший такий його виступ. Багаторічну успішну роботу в колективі «Маски» актор поєднує з режисерською та письменницькою діяльністю. Борис Барський видав 7 збірок своїх творів, найкращі з яких він представить цього вечора.

Приходьте, буде прикольно!

ДЕ: Будинок клоунів
КОЛИ: 20.04 | 18:00
СКІЛЬКИ: від 180 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення