«Таємниця Снігової королеви»

«ТАЄМНИЦЯ СНІГОВОЇ КОРОЛЕВИ»

«Таємниця Снігової Королеви» — це історія про неймовірну зимову пригоду, яка сталася у чарівній сніжній країні, де жили Ельза та Сніговик Олаф. В країні, в якій всі готувалися до найважливішої події року — зимового сніжного кулькопаду!!

Про це свято, дізналася Снігова Королева. Вона була чарівницею і володіла неймовірною силою — здатністю зачаровувати небо і робити так, щоб сніг або шов, або його взагалі більше не випадало. Снігова Королева, розлютилася, що Ельза влаштовує кулькопад — та зачарувала небо, і свято опинилося під загрозою!

Ельза та її вірний друг – сніговик Олаф, вирішили врятувати свято та зняти чари Снігової Королеви. І святкувати разом із дітьми, довгоочікуваний сніжний кулькопад!!! На них чекали неймовірні пригоди та випробування. Але їм допомагали діти і супер герої, яких вони зустрічали на своєму шляху.

Їхній шлях був нелегким, але завдяки дружбі та вірі в чудеса, вони подолали всі труднощі. Навіть, Снігова Королева, найсильніша чарівниця не могла впоратися з їхньою спільною силою та вірою. Небо звільнилося від чар і сніжний кулькопад відбувся!! І усі дізналися таємницю Снігової Королеви, що вона раніше була не Сніговою Королевою а ……, а от ким вона була, приходьте і дізнаєтесь!!!

Чекаємо вас на захоплюючій, зимовій казці про дружбу, віру та сили, які можуть перемогти навіть наймогутніший магічний облік.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення