Балет "Лускунчик" від Раду Поклітару

Балет "Лускунчик" від Раду Поклітару

Київський Модерн-балет під керівництвом Раду Поклітару продемонструє динамічну феєрію "Лускунчик" на сцені ПК "Березіль" 6 лютого. Початок - о 19.00. Квитки: 140-280 грн.

"Лускунчик" - балет-фантасмагорія за П. І. Чайковським. Здається, сюжет та мелодії із опери знайомі навіть малятам, - розповідають організатори. - Та Раду Поклітару ніколи не вдається створити чогось тривіального чи нудного – забудьте все, що ви знали про цю оперу, балет та сюжет. Театральна феєрія від колективу "Київ Модерн-балет" виходить далеко за рамки канонів, а відтак відчуття, які ви отримаєте, просто не висловити словами. Динамічні фігури, епатажні перевтілення образів та оригінальні костюми – на вас чекає найприємніша форма культурного потрясіння!

Нестандартні постановки Раду Поклітару прикували до себе увагу після участі маестро в складі журі проектів "Танцюють всі" та "Танці з зірками". Кожна його робота доводить, що балет не може сидіти в закостенілих рамках – йому потрібен нестримний рух, ексклюзивні ідеї та бодай крапля гумору. Унікальна театральна трупа відвідає наймальовничіші куточки України, аби кожен міг насолодитись глибоко-психологічною постановкою "Лускунчик" за мотивами найзнаменитішої казки Ернеста Гофмана.

Квитки - у касі ПК "Березіль" та онлайн - на concert.ua.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення