Благодійний концерт "Повернемо щасливе дитинство онкохворим дітям"

Благодійний концерт "Повернемо щасливе дитинство онкохворим дітям"

Всі анонси від: ТНМУ

У Тернополі пройде благодійний концерт на підтримку онкохворих дітей. Благодійний концерт "Повернемо щасливе дитинство онкохворим дітям" організовують волонтери проекту, який започатковано в Тернопільському державному медичному університеті імені І.Горбачевського. Всі зібрані кошти підуть на лікування хворих дітей.

На благодійному концерті виступатимуть учасники проекту "Голос країни" Мар’яна Нестайко та Leonardo Obodoeke, а також тернопільські гурти Bugs Bunny, "Амігурумі", "ЧуД"у, танцювальні колективи та інші.

- Наша мета - донести до людей, що рак - це не вирок, а випробування, - каже керівник проекту  "Повернемо щасливе дитинство онкохворим дітям"  Тетяна Дзецюх. - Ми проводимо різноманітні благодійні акції вже близько року, і ми пересвідчились, що побороти цю важку недугу реально. Велика кількість переможців раку з’явились за час дії нашого проекту.  А для нас всіх це перевірка на людяність. Чи ми пройдемо її, залежить тільки від з нас. До речі, квитки іменні, адже під час концерту розігруватимуться призи. 

Тернополян чекатимуть на концерті в актовому залі ТМДУ. Квитки можна придбати за номерами тел.: 097 809 54 15, 097 696 96 90.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення