12 нових закладів, які нещодавно відкрились у Тернополі

МоєМісто
Автор:
МоєМісто
26 лютого 2021

Нові ресторанчики та кав'ярні, незалежно від пори року, з'являються регулярно. Ближче до зими всі хочуть тепла і ховаються подальше від холоду по затишних куточках, а літом шукають щось цікаве по нових місцях. Така наша природа.

12 нових закладів, які нещодавно відкрились у Тернополі

Проте у Тернополі відкрилось досить багато неординарних кафе про які ви багато чули та ще не відвідували. MoeMisto.ua підібрало добірку найновіших закладів, які відкрились у Файному місті. 

 ZA SKLOM, бар

Зовсім нещодавно у нашому місті відкрився новий лаундж бар "ZA SKLOM". Це атмосферний заклад, де ви зможете яскраво відпочити та провести незабутній час з друзями. Заклад з сучасним інтер'єром оформлений у фіолетових тонах та поділений на відпочинкові зони. Тут є загальний зал та VIP кабінки для компаній.

Адреса: 15 Квітня 1А ТЦ (Golden Ring). Відгуки та детальнішу інформацію про заклад ви можете прочитати тут

 

 ZIG ZAG, міське кафе

Якщо ти з тих, хто шукає приємний відпочинок у затишній атмосфері, тоді міське кафе "ZIG ZAG" це саме той заклад, що тобі потрібно. Для найменших відвідувачів у закладі обладнано дитячу зону, аби вони теж могли активно провести свій відпочинок. В кафе ви можете не лише гарно провести час, а й посмакувати чудовим меню. Працює доставка, а також послуга "бери з собою".

Адреса: вул. Руська, 41. Відгуки та детальнішу інформацію про заклад ви можете прочитати тут

Jolly, піцерія

Відчуй шматочок Італії у рідному місті. Нещодавно у самому центрі Тернополя відкрилась нова піцерія "Jolly" де можна скуштувати справжню неаполітанську піцу від італійського піцайоли. Навіть борошно для виготовлення піци у неаполітанському стилі доставляють з самого Неаполя. Скуштувавши нашу піцу, ви зможете сповна відчути весь асортимент смаку справжньої італійської кухні. 

Адреса: сквер Чорновола. Відгуки та детальнішу інформацію про заклад ви можете прочитати тут

Кондитерський магазин "TORTOLLY" 

Тут вам запропонують широкий вибір тортів, тістечок та інших смаколиків. Усі десерти завжди смачні та свіжі, адже готують їх на місці. 

Майстри кондитерсьої можуть приготувати для вас справжні шедеври за індивідуальним замовленням. Крім цього ви можете поласувати смачною випічкою за чашечкою кави чи чаю у кондитерській.

Адреса: вул. Лепкого, 6а. Відгуки та детальнішу інформацію про заклад ви можете прочитати тут

KUKURIKU, фаст-фуд

"KUKURIKU" - це твій ідеально смачний фаст- фуд. 9 жовтня 2019 року відбулось офіційне відкриття нового закладу у Тернополі. Тут у чудовій атмосфері ти можеш спробувати смачні страви, а саме: курку гриль; курячі крильця; нагетси; салати; картопляні крокети; картоплю фрі; лапша соба з куркою; овочі на вершках; хото -дог. Ще варто зазначити, що всі замовлення подаються в екологічному посуді, а також діє доставка.

Адреса: вул. Бандери, 40. Відгуки та детальнішу інформацію про заклад ви можете прочитати  тут

Бар "Da Vinci" 

Це атмосферний заклад у якому вдало поєдналися українська та італійська кухні. Любителі Італії знайдуть для себе тут чимало смаколиків. У закладі діє унікальна пропозиція - кава, приготовлена в турці на піску. Також наявність комплексних обідів та є можливість замовлення їжі з собою.

Адреса: вул. Січинського,2. Відгуки та детальнішу інформацію про заклад ви можете прочитати тут

Wake Up Coffee, кав'ярня 

Ти з тих людей ранок яких починається з чашечки ароматної кави? Тоді тобі в кав'ярню "Wake Up Coffee". Ви не зможете пройти повз цей заклад, адже звабливий аромат улюбленого напою та смаколиків неодмінно викличе у вас бажання зупинитись на хвилинку та завітати на каву чи інший смачний напій.

"Wake Up Coffee" - це невеличкий заклад у центрі міста оформлений в сучасному стилі. Тут ви можете відпочити від щоденної метушні, зустрітися з друзями, завітати на ділову зустріч. Гостям пропонують великий асортимент кави та кавових напоїв виготовлених за класичними рецептами, які зберігають відмінний смак та аромат.

Адреса: вул. Старий Ринок, 5. Відгуки та детальнішу інформацію про заклад ви можете прочитати тут

Кафе "Green Life" 

Перший вегетаріанський заклад у місті Тернополі. Саме тут створюють середовище для людей, які обирають здорову альтернативу.

Ідеальне місце де можна повноцінно поїсти веганам. Меню закладу на 80% складається з веганських продуктів, лише десерти та піца готується з сиром. страви готуються за незвичними рецептами та мають незабутній смак, попробувавши страви один раз, ви неодмінно прийдете ще не один раз.

Адреса: вул.Острозького,4. Відгуки та детальнішу інформацію про заклад ви можете прочитати тут

Ресторан "Прованс"

Зовсім нещодавно, а саме 15 грудня 2019 року у Тернополі відкрився ще один заклад - ресторан "Прованс". До ваших послуг світлий, просторий банкетний зал, смачна кухня, вишукані страви від шеф-кухаря, бездоганний сервіс та невимушена атмосфера подарують вам незабутнє свято. Ідеально підходить для романтичних зустрічей, для відпочинку з друзями та святкування будь-яких подій у вашому житті. 

Адреса: вул.В. Великого,7а. Відгуки та детальнішу інформацію про заклад ви можете прочитати тут 

"Kilogramm sushi" 

Якісний сервіс та швидка доставка суші і ролів у нашому місті. Це прогресивна команда, яка розвивається швидкими темпами і вже відкрились в багатьох містах України. Тут великий вибір ролів та суші сетів. Поласувати ними у закладі не вийде, адже це не передбачено, "Kilogramm sushi" працюють лише на достаку та самовивіз. Замовлення приймають щоденно з 11 до 23.00.  

Адреса: вул.Чорновола, 5. Відгуки та детальнішу інформацію про заклад ви можете прочитати тут

Суші "Sushi Master"

Всеукраїнська мережа ресторанів японської паназіатської кухні Sushi Master відтепер у Тернополі. Заклад працює у форматі Fast Casual та Take Away. На сьогодні вже більше 240 закладів мережі працюють в Україні, Китаї, Литві, Угорщині, Румунії, Польщі та СНГ.

Адреса: вул.Руська, 19. Відгуки та детальнішу інформацію про заклад ви можете прочитати тут 

 

"Біба"
 

Тут панує атмосфера Тернополя 30-их років. Заклад пропонує різноманіття страв Єврейської кухні та не тільки. Офіційне відкриття відбудеться 8-го березня. До того заклад працює у тестовому режимі.  Адреса: вулиця Валова,3 Телефон: 067 706 38 95 Більше про заклад та меню: https://www.instagram.com/biba.ua

Приємного відпочинку!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Паска а-ля панетоне від Євгена Клопотенка (відеорецепт)
Паска а-ля панетоне від Євгена Клоп... У кожної господині є свій рецепт паски, але я вважаю, що чим більше варіантів, тим краще. Особливо, якщо цей варіант пер...
Як вийти з Великого посту без шкоди доя здоров‘я
Як вийти з Великого посту без шкоди... Актуальне наразі питання, адже вже цього тижня завершується Великий піст. І якщо відразу накинутись на всі продукти, які...
Як підготуватися до Пасхи?
Як підготуватися до Пасхи? Підготовка до Пасхи - це не лише і не стільки приготування їжі і прибирання у будинку. Поради, як по-справжньому підготу...