5 цікавих подій на 22-23 квітня для тернопільських дітлахів

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
19 квітня 2017

Планувати потрібно своєчасно. І це стосується навіть відпочинку з дітьми. Вистави, знайомство з маленькими друзями та мандрівки на теплоході у віддалений берег Дальнього пляжу, ось і на деякий час дітлахи відчують себе справжніми мореплавцями.

Для того аби не прогавити вихідні які впевнено ступають на поріг, команда MoeMisto підготувала найцікавіші події у місті для тернопільської малечіwink

5 цікавих подій на 22-23 квітня для тернопільських дітлахів

Підписуйтесь, діліться з друзями та дізнавайтесь найсвіжіші події разом з MoeMisto.

Казка-комедія "Веселе мишеня"

Коли: 23 квітня, 12.00

Ціна: 20 грн

Все шкереберть у затишній оселі тітоньки Марини після того, як у неї з'явився незваний гість Мишеня Мицик, якому тітонька Марина, щоб позбавитися його, зробила "подарунок".

Казку-комедію "Веселе мишеня" Ю. Чеповецького запрошує переглянути Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки.

 

 

До роботи беруться детективи

Коли: 23 квітня, точний час уточнюйте в організатора(0352 254 459)

Ціна: безкоштовно

Дітлахи спочатку познайомляться з творчістю польського письменника Ґжеґожа Касдепке та з героєм його книжки, кумедним диваком детективом Нишпоркою. Отож, після цього буде тренерування першої та головної зброї - інтелекту, розкриваючи справи пліч-о-пліч із Нишпоркою. А на завершення на кожного чекає подарунок від детектива - його «друга зброя».

Захід відбудеться в книгарні "Є" на Валовій 5-9.

 

Казка "Котигорошко"

Коли: 23 квітня, 13.00.

Ціна: 25 грн

Підступний Змій викрадає дівчину Оленку аби захопити весь світ. Хитрюга обертається то на вродливого юнака, то на старого мандрівника, то на карпатського щура. Але ось виростає кущик гороху, з якого народжується маленький хлопчик. 

Казку покажуть у Тернопільському драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка.

 

Пасхальний день чудес для малят

Коли: 23 квітня, 10.00

Ціна: Дитячий квиток: 120 грн (При оплаті до 23.04 - ціна 100грн.) 

День чудес - це особливий формат свята для малят і мам, свого роду матусині посиденькі з кулінарним і творчим майстер-класами для мам; Весняними сенсорними коробками, веселими іграми, піснями і танцями для діток. Запрошуються дітки від 2 до 4 років.

Захід відбудеться в сімейному клубі "Промінчики"(вул.Шашкевича,9)

Перший в Тернополі контактний міні-зоопарк

Коли: щодня, 12.00 - 20.00

Ціна: 50 грн

Перший контактний зоопарк з оновленими ігровими зонами та великим лабіринтом. Кожен гість РЦ Forum Hall матиме можливість познайомитись з дивовижними істотами, які живуть у контактному міні-зоопарку. Запрошуються діти від 3 до 13 років.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Гіроскутер: сучасний транспорт майбутнього
Гіроскутер: сучасний транспорт майб... У наш час технології швидко розвиваються, і з кожним роком з'являється все більше інноваційних пристроїв, які полегшують...
10 кращих хітів виконаних українською
10 кращих хітів виконаних українськ... Рідна мова - така солов'їна і милозвучна. Нас навчили слухати російське, бо воно "краще". Та хіба ж так? Просто своєму н...
Цікавий тест на знання української мови. Перевіряємо свої знання!
Цікавий тест на знання української... Із 16 січня 2021 року вся сфера обслуговування перейшла на українську мову при спілкуванні з клієнтами й відвідувачами,...