“Чорна п’ятниця” у Тернополі: де шукати знижки

Афіша - MoeMisto
Автор:
Афіша - MoeMisto
21 листопада 2019

Традиція проводити «Чорну п'ятницю» прийшла в Україну з США. Уже декілька років поспіль тернопільські торгові центри та магазини влаштовують день шалених знижок. Зазвичай Black Friday проводять в останню п'ятницю листопада та деякі магазини не обмежуються одним днем, а проводять розпродажі упродовж кількох днів. Ми поцікавились, які магазини нашого міста подарують тернополянам знижки у "Чорну п'ятницю".

“Чорна п’ятниця” у Тернополі: де шукати знижки

29 листопада - 1 грудня розпродаж у  ТРЦ “Подоляни”! Знижки до 70%* увесь вікенд! Тільки у чорну п’ятницю багато подарунків, розіграшів та спеціальних пропозицій!

Завітай на вигідний шопінг!

*кожен магазин самостійно визначає розмір знижки

 

Не потрібно чекати чорнопятничного розпродажу! У ТЦ Орнава "чорна п'ятниця" починається у четвер, 28 листопада 2019р.
Не пропустіть головний розпродаж року!!! Знижки до -70%

Улюблений салон шкіри та хутра ACTORS вирішив не чекати і розпочати ЧОРНІ ЗНИЖКИ вже сьогодні До - 60% навіть на моделі з нової жіночої та чоловічої колекції! 

  • В’язка з хутром
  • Кашемірові пальта
  • Ексклюзивні утеплені джинсовки
  • Парки
  • Дублянки
  • Шуби з мутону
  • Double face моделі

Максимально вигідні ціни в салоні ACTORS аж до 1.12.2019. Але поспішайте – кількість акційних товарів обмежена!

 

З 25 листопада по 1 грудня ЧОРНИЙ ТИЖДЕНЬ у "НК - Богдан". Сотні книг зі знижкою до 75% у спецрубриці ЧОРНИЙ ТИЖДЕНЬ???? 
Чорний тиждень на сайті видавництва "НК-Богдан": https://bohdan-books.com/

Мережа магазинів “Фокстрот” підготувала для вас товари зі знижкою до 75%‼️ Плануй покупку бажаних товарів за відмінною ціною. Отримай знижки у період від 28.11 до 2.12.

Мережа Watsons дарує знижки до - 70% на обраний асортимент. Акція діє 25-30 листопада.

Мережа магазинів електроніки та побутової техніки “Ельдорадо” пропонує придбати планшети, смартфони та іншу техніку за супер знижками до -60%. Акція триває до 2 грудня.

Щорічний розпродаж абсолютно усіх художніх матеріалів в магазині Picasso! Знижки від 20 до 70 % тільки для постійних покупців.

 

Інформація щодо розпродажів у магазинах буде оновлюватись та доповнюватись

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Гіроскутер: сучасний транспорт майбутнього
Гіроскутер: сучасний транспорт майб... У наш час технології швидко розвиваються, і з кожним роком з'являється все більше інноваційних пристроїв, які полегшують...
10 кращих хітів виконаних українською
10 кращих хітів виконаних українськ... Рідна мова - така солов'їна і милозвучна. Нас навчили слухати російське, бо воно "краще". Та хіба ж так? Просто своєму н...
Цікавий тест на знання української мови. Перевіряємо свої знання!
Цікавий тест на знання української... Із 16 січня 2021 року вся сфера обслуговування перейшла на українську мову при спілкуванні з клієнтами й відвідувачами,...