“Чорна п’ятниця” у Тернополі: де шукати знижки

Афіша - MoeMisto
Автор:
Афіша - MoeMisto
21 листопада 2019

Традиція проводити «Чорну п'ятницю» прийшла в Україну з США. Уже декілька років поспіль тернопільські торгові центри та магазини влаштовують день шалених знижок. Зазвичай Black Friday проводять в останню п'ятницю листопада та деякі магазини не обмежуються одним днем, а проводять розпродажі упродовж кількох днів. Ми поцікавились, які магазини нашого міста подарують тернополянам знижки у "Чорну п'ятницю".

“Чорна п’ятниця” у Тернополі: де шукати знижки

29 листопада - 1 грудня розпродаж у  ТРЦ “Подоляни”! Знижки до 70%* увесь вікенд! Тільки у чорну п’ятницю багато подарунків, розіграшів та спеціальних пропозицій!

Завітай на вигідний шопінг!

*кожен магазин самостійно визначає розмір знижки

 

Не потрібно чекати чорнопятничного розпродажу! У ТЦ Орнава "чорна п'ятниця" починається у четвер, 28 листопада 2019р.
Не пропустіть головний розпродаж року!!! Знижки до -70%

Улюблений салон шкіри та хутра ACTORS вирішив не чекати і розпочати ЧОРНІ ЗНИЖКИ вже сьогодні До - 60% навіть на моделі з нової жіночої та чоловічої колекції! 

  • В’язка з хутром
  • Кашемірові пальта
  • Ексклюзивні утеплені джинсовки
  • Парки
  • Дублянки
  • Шуби з мутону
  • Double face моделі

Максимально вигідні ціни в салоні ACTORS аж до 1.12.2019. Але поспішайте – кількість акційних товарів обмежена!

 

З 25 листопада по 1 грудня ЧОРНИЙ ТИЖДЕНЬ у "НК - Богдан". Сотні книг зі знижкою до 75% у спецрубриці ЧОРНИЙ ТИЖДЕНЬ???? 
Чорний тиждень на сайті видавництва "НК-Богдан": https://bohdan-books.com/

Мережа магазинів “Фокстрот” підготувала для вас товари зі знижкою до 75%‼️ Плануй покупку бажаних товарів за відмінною ціною. Отримай знижки у період від 28.11 до 2.12.

Мережа Watsons дарує знижки до - 70% на обраний асортимент. Акція діє 25-30 листопада.

Мережа магазинів електроніки та побутової техніки “Ельдорадо” пропонує придбати планшети, смартфони та іншу техніку за супер знижками до -60%. Акція триває до 2 грудня.

Щорічний розпродаж абсолютно усіх художніх матеріалів в магазині Picasso! Знижки від 20 до 70 % тільки для постійних покупців.

 

Інформація щодо розпродажів у магазинах буде оновлюватись та доповнюватись

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як підготуватися до Пасхи?
Як підготуватися до Пасхи? Підготовка до Пасхи - це не лише і не стільки приготування їжі і прибирання у будинку. Поради, як по-справжньому підготу...
Система CRM: все, що вам потрібно знати про автоматизацію
Система CRM: все, що вам потрібно з... Компанії, які оптимізують робочі процеси, здатні в рази підвищити конверсію в купівлю. Дослідження показують, що більшіс...
Топ-10 місць у Тернополі, які варто відвідати туристу
Топ-10 місць у Тернополі, які варто... Тернопіль - одне із наймальовничіших міст західної України. Затишок і спокій тут витає у повітрі. Якщо ви втомились від ...