ТОП-7 фільмів 2020-го, які варто подивитися

Афіша Тернополя
Автор:
Афіша Тернополя
24 січня 2021

То локдаун, то карантин, а відпочинку хочеться. Один із найбільш розповсюджених і найпростіших методів відволіктися та відпочити - перегляд фільмів. Пропонуємо підбірку фільмів на будь-який смак: комедії, романтика, жахи, драми, бойовики.

ТОП-7 фільмів 2020-го, які варто подивитися

«Прекрасний день по сусідству»

Тривалість: 1 година 50 хвилин.

Цинічний журналіст Ллойд Вогел, який зробив кар’єру на викривальних публікаціях, неохоче береться за нове завдання. Йому потрібно взяти інтерв’ю у всенародного улюбленця Фреда Роджерса. Уже багато років оптиміст і добряк Роджерс веде пізнавальну передачу для дітей. Ллойд скептично сприймає його і хоче скинути кумира кількох поколінь. Сам він приховує власну дитячу травму і образу на батька. Але від проникливих очей самого Фреда Роджерса нічого не вдається приховати. Несподівано між Ллойд і Фред стають друзями.

«Вбивство по листівках»

Тривалість: 1 година 30 хвилин.

Джек Кеннон — досвідчений слідчий, який розкрив багато складних справ. Колеги пишаються ним і поважають. Його донька вийшла заміж. Пара вирушила в Рим, щоб провести там свій медовий місяць. Але молодята загинули від рук невідомого вбивці.

Убитий горем Джек вирішує самостійно розслідувати цей злочин. Але злочинець не залишив жодних слідів на місці вбивства.

«Йди до татка»

Тривалість: 1 година 40 хвилин.

Це фільм жахів. Про 30-річного Норвала, який усе життя страждав від того, що не зміг налагодити стосунки зі своїм батьком. Між ним завжди була прірва. Норвал давно поїхав з дому, але стосунки з батьком так і не стали кращими.

Неочікувано Норвал отримує запрошення погостювати від свого вже літнього батька. З надією на примирення Норвал їде через пів країни, аби там — на березі океану, у старовинному родинному будинку зрозуміти, ким насправді є його батько.

Але надію змінює паніка. Виявляється, минуле батька не таке вже й безхмарне, а його численні дияволи здатні гарненько зіпсувати життя приголомшеному синові...

«Хижі птахи: Дивовижна історія Харлі Квін»

 

Тривалість: 1 година 50 хвилин.

Харлі Квінн розійшлася зі своїм коханим Джокером і збирає власну команду небезпечних супергероїнь. Серед них Бетгьорл, Чорна канарка, Мисливиця і Рене Монтойя. Зухвалим дівчатам потрібно змагатися з кримінальним авторитетом Готема на прізвисько Чорна Маска.

«Особливі»

Тривалість: 1 година 55 хвилин.

Бруно і Маліка об’єднує справа всього життя ‒ вони очолюють невелику організацію в Парижі, що допомагає дітям і підліткам з аутизмом. До них потрапляють «складні» хворі, від яких відмовилися інші соцслужби. Паралельно з цим напарники допомагають здоровим, молодим людям з бідних районів. Після навчання вони починають разом з Бруно і Маліком піклуватися про підопічних-аутистів. Їх діяльність привертає увагу влади, яка побоюється самодіяльності у такій «проблемній» сфері.

«Справа Річарда Джуэла»

Тривалість: 2 години 20 хвилин.

Історія Річарда Джуэла, який працював охоронцем на Олімпійських іграх у 1996 році в Атланті і, помітивши рюкзак з бомбою, зумів вчасно евакуювати людей. Через декілька днів Джуэл перетворився на головного підозрюваного і жертву принизливого цькування з боку ЗМІ.

«Сонік в кіно»

Тривалість: 1 година 40 хвилин.

Непідкупний поліцейський Том одного разу зустрічає реактивного синього їжака Соніка та об'єднує з ним свої сили, щоб перемогти дивакуватого Айво Роботніка. Він збирається з'єднати всі смарагди Хаосу. І це навряд чи закінчиться добром.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як підготуватися до Пасхи?
Як підготуватися до Пасхи? Підготовка до Пасхи - це не лише і не стільки приготування їжі і прибирання у будинку. Поради, як по-справжньому підготу...
Система CRM: все, що вам потрібно знати про автоматизацію
Система CRM: все, що вам потрібно з... Компанії, які оптимізують робочі процеси, здатні в рази підвищити конверсію в купівлю. Дослідження показують, що більшіс...
Топ-10 місць у Тернополі, які варто відвідати туристу
Топ-10 місць у Тернополі, які варто... Тернопіль - одне із наймальовничіших міст західної України. Затишок і спокій тут витає у повітрі. Якщо ви втомились від ...