Гурт ROCKOKO презентує відеокліп на перший епізод з трилогії у кінотеатрі Планета кіно

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
31 липня 2018

 Свою нову відеороботу ROCKOKO продемонструє 3 серпня.

На передпрем’єру кліпу запрошено відомих артистів, музикантів, громадських діячів, бізнесменів, дизайнерів та акторів. 

Гурт ROCKOKO презентує відеокліп на перший епізод з трилогії у кінотеатрі Планета кіно

 

Гурт ROCKOKO підготував кліп на авторську композицію «Mutual Love», з якою об’їздив всю Україну під час однойменного гастрольного турне.  Цю відеороботу учасники гурту готові презентувати вже 3-го серпня під час закритої події у кінотеатрі «Планета Кіно» (ТЦ «Форум Львів»). Офіційна прем’єра кліпу запланована на 5 серпня.

«Mutual Love» - це перша повноцінна авторська відеоробота ROCKOKO. Особливість музики гурту спонукає музикантів обдумати і переосмислити концепцію майбутніх відеокліпів. На це витрачено чимало зусиль та часу, оскільки жанр інструментальної музики, з яким колектив виходить на всеукраїнський рівень, наразі є новим для українського слухача.

Зйомками кліпу займалася компанія GOODZyk Production на чолі з режисером Назаром Дзюбинським. У зйомках взяли участь кіноактори, актори львівського театру ім. Леся Курбаса та театру «Намір». У відеороботі «Mutual Love» музиканти разом з акторами та знімальною групою намагаються передати всеосяжне почуття взаємної любові у різних проявах - любові до тварин, батьківської любові, трепетного кохання та дружби.

Концептуальним став і підхід гурту до вибору місця проведення презентації відеокліпу. Співорганізатором заходу стала мережа кінотеатрів «Планета кіно». Чому саме тут? Щоб передати ідею композиції музиканти вирішили звернутися до жанру короткометражного німого кіно. Музика без слів заставляє слухача зануритись у підсвідомість, доторкнутися до своєї інтимної уяви та загострити відчуття. В цьому особливість музики ROCKOKO.

 Відеоробота «Mutual Love» - це перший з трьох епізодів, кожен з яких планується реалізувати як повноцінний кліп, проте сюжетно вони будуть об’єднані у трилогію. Суть кожної з трьох пов’язаних між собою історій відкриється глядачам лише наприкінці.

Прем’єра другого епізоду планується на кінець вересня 2018 року. Він буде неочікуваним, а для когось навіть дещо шокуючим, оскільки музика немає меж, а ROCKOKO не обмежується жанровими межами. Застерігаємо, що на презентації кліпу «Mutual Love» можливі спойлери.

Надіємося що ті, кому пощастить потрапити на цей захід вміють тримати таємниці.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Гіроскутер: сучасний транспорт майбутнього
Гіроскутер: сучасний транспорт майб... У наш час технології швидко розвиваються, і з кожним роком з'являється все більше інноваційних пристроїв, які полегшують...
10 кращих хітів виконаних українською
10 кращих хітів виконаних українськ... Рідна мова - така солов'їна і милозвучна. Нас навчили слухати російське, бо воно "краще". Та хіба ж так? Просто своєму н...
Цікавий тест на знання української мови. Перевіряємо свої знання!
Цікавий тест на знання української... Із 16 січня 2021 року вся сфера обслуговування перейшла на українську мову при спілкуванні з клієнтами й відвідувачами,...