ТОП-3 гумористичних концерти весни

Moe Misto
Автор:
Moe Misto
28 березня 2017

Українці народ веселий. Ееех, якби там не було, але підбадьорити один одного ми можемо за лічені секунди. Та хіба у вас немає друга чи приятеля, при появі якого усмішка сама з`являється на обличчі? Секрет такої життєлюбності у кожного свій - особистий та цілком простий.

Що ж до гумору, то тернополяни саме ті люди які люблять посміятись від душі. А весна це що? Коли сонечко гріє як на вулиці, так і на душі. У Тернополі цьогоріч весна тепла та гумористична. Найкращі коміки веселитимуть аж до травня Файне місто Тернопіль!

ТОП-3 гумористичних концерти весни

Тільки б не забути хто буде смішити тернополян протягом двох місяців! А тому, MoeMisto зібрало підбірку із ТОП-3 гумористичних концертів весни! 

Діліться з друзями у соцмережах та налаштовуйтесь на позитив.wink

 

  • Гумористичний концерт "Ліга Сміху. Захід"

Дата: 4 квітня, 19:00.

 

Місяць жарту та сміху. Для тих хто любить посміятись від душі у Тернополі відбудеться вже знайомий концерт "Ліга Сміху. Захід". Коміки підготували свіжі вигадки, а може й історії із життя. Дізнайтесь хто стане першим чемпіоном Тернопільської Ліги Сміху. Концерт відбудеться в ПК "Березіль".

Квитки: 100-180 грн.

 

  • Дізель Шоу

Дата: 18 травня, 19:00 год.

Незабаром, команда, акторський склад якої складають учасники найкращих комедійний телепроектів, актори та телеведучі. Їхні виступи зрозумілі і так знайомі кожному. Проект транслюють на телеканалі ICTV, а сівши за екран телевізора просто неможливо відірватись від нього.

Квитки: 80-350 грн.

 

  • Вар`яти

Дата: 28 травня

Прорив українського гумористичного телебачення - Вар`яти шоу. Вже 28 травня у ПК "Березіль" прихильники коміків зможуть добряче посміятись та надірвати животи.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як підготуватися до Пасхи?
Як підготуватися до Пасхи? Підготовка до Пасхи - це не лише і не стільки приготування їжі і прибирання у будинку. Поради, як по-справжньому підготу...
Система CRM: все, що вам потрібно знати про автоматизацію
Система CRM: все, що вам потрібно з... Компанії, які оптимізують робочі процеси, здатні в рази підвищити конверсію в купівлю. Дослідження показують, що більшіс...
Топ-10 місць у Тернополі, які варто відвідати туристу
Топ-10 місць у Тернополі, які варто... Тернопіль - одне із наймальовничіших міст західної України. Затишок і спокій тут витає у повітрі. Якщо ви втомились від ...