ТОП-3 гумористичних концерти весни

Moe Misto
Автор:
Moe Misto
28 березня 2017

Українці народ веселий. Ееех, якби там не було, але підбадьорити один одного ми можемо за лічені секунди. Та хіба у вас немає друга чи приятеля, при появі якого усмішка сама з`являється на обличчі? Секрет такої життєлюбності у кожного свій - особистий та цілком простий.

Що ж до гумору, то тернополяни саме ті люди які люблять посміятись від душі. А весна це що? Коли сонечко гріє як на вулиці, так і на душі. У Тернополі цьогоріч весна тепла та гумористична. Найкращі коміки веселитимуть аж до травня Файне місто Тернопіль!

ТОП-3 гумористичних концерти весни

Тільки б не забути хто буде смішити тернополян протягом двох місяців! А тому, MoeMisto зібрало підбірку із ТОП-3 гумористичних концертів весни! 

Діліться з друзями у соцмережах та налаштовуйтесь на позитив.wink

 

  • Гумористичний концерт "Ліга Сміху. Захід"

Дата: 4 квітня, 19:00.

 

Місяць жарту та сміху. Для тих хто любить посміятись від душі у Тернополі відбудеться вже знайомий концерт "Ліга Сміху. Захід". Коміки підготували свіжі вигадки, а може й історії із життя. Дізнайтесь хто стане першим чемпіоном Тернопільської Ліги Сміху. Концерт відбудеться в ПК "Березіль".

Квитки: 100-180 грн.

 

  • Дізель Шоу

Дата: 18 травня, 19:00 год.

Незабаром, команда, акторський склад якої складають учасники найкращих комедійний телепроектів, актори та телеведучі. Їхні виступи зрозумілі і так знайомі кожному. Проект транслюють на телеканалі ICTV, а сівши за екран телевізора просто неможливо відірватись від нього.

Квитки: 80-350 грн.

 

  • Вар`яти

Дата: 28 травня

Прорив українського гумористичного телебачення - Вар`яти шоу. Вже 28 травня у ПК "Березіль" прихильники коміків зможуть добряче посміятись та надірвати животи.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Гіроскутер: сучасний транспорт майбутнього
Гіроскутер: сучасний транспорт майб... У наш час технології швидко розвиваються, і з кожним роком з'являється все більше інноваційних пристроїв, які полегшують...
10 кращих хітів виконаних українською
10 кращих хітів виконаних українськ... Рідна мова - така солов'їна і милозвучна. Нас навчили слухати російське, бо воно "краще". Та хіба ж так? Просто своєму н...
Цікавий тест на знання української мови. Перевіряємо свої знання!
Цікавий тест на знання української... Із 16 січня 2021 року вся сфера обслуговування перейшла на українську мову при спілкуванні з клієнтами й відвідувачами,...