ТОП-5 цікавих подій для дітей на 18-19 березня у Тернополі

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
17 березня 2017

Як часто ви складаєте план відпочинку на вихідні разом зі своїми дітлахами? Якщо у будні дні часу зовсім не залишається на розваги, то за два дні можна цілком надолужити усе пропущене.

Команда MoeMisto підготувала ТОП 5 подій для дітлахів, які варто відвідати. Мультфільми, вистави, курси, та ще багато чого цікавого можна знайти у розділі "Дітям" на нашому сайті.

ТОП-5 цікавих подій для дітей на 18-19 березня у Тернополі

Підписуйтесь, отримуйте розсилку та діліться подіями із друзями у соцмережах!

Приємних вихідних!

У цьому домі я - король!

Коли: 18 березня, 16:00.

У суботу в книгарні "Є" разом почитаєте книги про домашніх улюбленців, власними руками створите закладинки для книжок. А також, діти  які мають вдома свого улюбленця,  можуть принести його фотографію та розповісти про нього.

Участь безкоштовна.

 

Чарівна казка "Маленька фея"

Коли: 19 березня, 12:00 та 14:30

Переглянути чарівну казку "Маленька фея" В. Рабадан запрошує Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки. Високо у горах живе злий чаклун Тьхути-Нути. Він прагне перетворити добрих, працьовитих людей на ледачих та безвольних. Та чи вдасться йому це зробити з головним героєм?

Квитки - 20 грн.

 

Казка "Малюк і Карлсон"

Коли: 19 березня, 13:00

На веселу виставу "Малюк і Карлсон" запрошує Тернопільський Драматичний театр ім.Т.Г.Шевченка. Знайомий ще з дитинства мультфільм про двох найкращих друзів, вже у неділю 19 березня постане та сцені театру. У місті Стокгольмі, на звичайній собі вулиці, у звичайному собі будинку мешкає звичайна собі родина Сван-тесонів.

Квитки: 25 грн

 

 Вистава "Щенячий патруль"

Коли: 19 березня, 16:00

Тернополян та їх дітлахів запрошують на виставу величезних ростових ляльок "Щенячий патруль." Вистава відбудеться у ПК "Березіль." Щенячий патруль збирає друзів і чекає усіх бажаючих на цікавому шоу.

 

 

Сімейний фільм "Життя і мета собаки"

Коли: 19 березня 

В основу фільму лягла дивовижна історія про відданого собаку. Чотирилапий знаходить сенс свого існування в людях, які є біля нього. Показ пригодницького фільму відбудеться у кінотеатрі "Сінема Сіті".

Квитки: від 50 грн.

Читайте також: Казка-комедія "Поросятко Чок" 

                            День народження кінотеатру Сінема Сіті

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Гіроскутер: сучасний транспорт майбутнього
Гіроскутер: сучасний транспорт майб... У наш час технології швидко розвиваються, і з кожним роком з'являється все більше інноваційних пристроїв, які полегшують...
10 кращих хітів виконаних українською
10 кращих хітів виконаних українськ... Рідна мова - така солов'їна і милозвучна. Нас навчили слухати російське, бо воно "краще". Та хіба ж так? Просто своєму н...
Цікавий тест на знання української мови. Перевіряємо свої знання!
Цікавий тест на знання української... Із 16 січня 2021 року вся сфера обслуговування перейшла на українську мову при спілкуванні з клієнтами й відвідувачами,...