ТОП-6 найочікуваніших концертів грудня у Тернополі

Діана Гончук
Автор:
Діана Гончук
29 листопада 2017

З приходом зими усі починають ховатись по домівках і впадати в зимові "сплячки". Ми безпосередньо набираємось один від одного депресивного настрою, і на 3 місяці буквально виходимо із повноцінного ритму життя.  Аби відвернути такі наступи депресії MoeMisto.ua підготувало добірку найцікавіших концертів, серед яких можна обрати той концерт який найбільше вам імпонує.

ТОП-6 найочікуваніших концертів грудня у Тернополі

Друзі, придбати квитки на захід можна онлайн на нашому сайті. Крім цього, ви можете виграти квитки на концерт улюблених виконавців, взявши участь у розіграші на фб.

  • JazzBezz у Тернополі 

Відкриє сезон грудневих концертів фестиваль "JazzBezz". Учасники фестивалитимуть у Тернополі 3 дня. З`їдуться музиканти із всіх куточків світу:США, Велика Британія, Франція, Німеччина, Швеція, Аргентина, Єгипет, Куба і т.д. Поспішайте придбати квитки!

 

  • Концерт гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" у Чорткові

Відомий український гурт вирушає у всеукраїнський тур. Та вже на початку грудня завітає на Тернопільщину, аби виконати свої найкращі хіти та здивувати публіку новими звучаннями. 

Виконавці гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" вкладають в кожен свій концерт неймовірну кількість любові та частинку душі

  • Концерт Тіни Кароль у Тернополі

Нова концертна програма Тіни Кароль - це симбіоз жіночих історій, виражених в піснях і танцювальних постановках в стилі модерн. Читати детальніше

 

  • Концерт "Frank Sinatra. White Christmas"

Тернополян запрошуються на концерт симфонічного оркестру "Leoband". Що може бути краще виконання новорічних хітів напередодні Різдва у святковій атмосфері Драмтеатру.

Пісні які знайомі ще з дитинства навіюватимуть ностальгію.

 

  • Гумор-шоу "Вар`яти"

Порадує тернополян насичений грудень і гумористичним-шоу "Вар`яти". Неперевершені артисти, талановиті авторизовані, просто веселі хлопці з "Вар'яти-Шоу" на чолі з Сергієм Притулою виступатимуть для тернополян. Вони люблять життя, свою країну і ніколи не проти пожартувати на актуальні теми. Пропагують чистий український гумор: без лайки, майже без політики та непристойності. 

  • Концерт гурту "Жадан і Собаки"

Десять років тому, осінню 2007 року в Харкові музиканти відіграли свій перший концерт, що об'єднав поета Сергія Жадана та гурт "Собаки в космосі". На час першого концерту проект у своєму репертуарі лише три композиції й стільки ж прихильників у глядацькому залі.

А вже наприкінці грудня гурт "Жадан і Собаки" зіграє свій концерт у Тернополі.

Розіграш квитків на захід проводиться у спільноті нашої групи на фейсбуці. Поспішайте!

 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Гіроскутер: сучасний транспорт майбутнього
Гіроскутер: сучасний транспорт майб... У наш час технології швидко розвиваються, і з кожним роком з'являється все більше інноваційних пристроїв, які полегшують...
10 кращих хітів виконаних українською
10 кращих хітів виконаних українськ... Рідна мова - така солов'їна і милозвучна. Нас навчили слухати російське, бо воно "краще". Та хіба ж так? Просто своєму н...
Цікавий тест на знання української мови. Перевіряємо свої знання!
Цікавий тест на знання української... Із 16 січня 2021 року вся сфера обслуговування перейшла на українську мову при спілкуванні з клієнтами й відвідувачами,...