Цікавий відпочинок на травнені свята

Діана Гончук
Автор:
Діана Гончук
28 квітня 2017

Подорожі - це завжди хороший спосіб відпустити думки та провести цікаво час. Мандри  додають відчуття легкості та відкривають нові місця. 

За вікном чудова погода, цвітуть дерева і пахне справжньою весною. Тому, цьогоріч травнені вихідні мають відкластить у вашій пам`яті хорошим спогадом.

MoeMisto підготувало для вас найцікавіші події на свіжому повітрі у Тернополі та в інших містах нашої красивої країни!

Цікавий відпочинок на травнені свята

 

Підписуйтесь, діліться з друзями та мандруйте разом із намиsmiley

ФЕСТИВАЛЬ ПОВІТР`ЯНИХ КУЛЬ СХІДНИЦЯ 2017

Коли: 28 квітня - 2 травня.

Де: смт. Східниця у Львівській області.

Ціна: Політ для однієї особи - 2200 грн.

Кулі стартують зі Східниці, піднімаються в небо до витоти в 1000 метрів та несуться за вітром. Політ триває 40-60 хв. В залежності від сили вітру куля може пролетіти 20-40км, і приземляється вже в іншому районі.

Для тих, хто боїться висоти і для дітей, залишається друга повітряна куля на старті (стадіон в Східниці) для роботи в прив'язному режимі. Така атракція для дітей - безкоштовно!

Програма фестивалю тут

 

ФЕСТИВАЛЬ ТЮЛЬПАНІВ "ТАЄМНИЦІ ВЕЛИКОДНЬОЇ ПИСАНКИ"(Київ)

Коли: 28 квітня - 10 травня

Де: Київ (Співоче поле)

Ціна: 30 грн.

На Співочому полі триватиме Фестиваль тюльпанів "Таємниці Великодньої Писанки".

На виставці висаджено більш ніж 200 тисяч тюльпанів. Використано приблизно 12 різновидів як за кольоровою гаммою та висотою квітки, так і за терміном цвітіння. Загальна площа композицій більше 2000 м. кв.
В експозиції можна буде побачити такі сорти як: Кейп Таун (желтій с красной каймой) Мондиал (білий ранній махровий) Викинг (махровій, ранний красній) Еприкот Фокс (абрикосового цвета) Джекпот (фіолетовий з білою каймою) Стронг голд (жовтий) Блу Даймонд (пурпурно фіолетовий схожий на піон) Алібі, Оранж касіні, Ван Ейк. 
Деталі фестивалю тут

 

ДЕНЬ МІСТА У ЛЬВОВІ

Коли: 5-7 травня

Де: Львів

Усіх охочих запрошують відсвяткувати День міста Львова. Грандіозне святкування проходитиме 3 дні. Святкові концерти, виступи духовних оркестрів, міська хода та ще багато цікавих подій очікується на львів`ян та гостей міста. 
Тримай  - детальна програма дня міста Львова

 

ЕКСКУРСІЯ ПО ЧЕРНІВЕЦЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

Коли: 1 - 31 травня 

Де: Чернівці (вул. Коцюбинського 2)

Ціна: 25/35 грн

Вартість вхідних білетів:
35 грн - загальний (при групі в кількості до осіб 6)
25 грн - при групі 6 осіб і більше.
студентський і дитячий білет - 5 грн.
Вартість вхідних білетів без екскурсійного обслуговування і без відвідування інтер'єрів - 15 грн з особи.
Тривалість екскурсії: 30-40 хв.

Архітектурною перлиною Чернівців по праву вважається колишня Резиденція православних митрополитів Буковини та Далмації. Сьогодні - це корпуси Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та заодно найпопулярніше місце для фотосесій серед буковинських молодят.

 

 

ПРОГУЛЯНКА ТЕРНОПІЛЬСЬКИМ СТАВОМ

Коли: щодня

Де: Тернопіль

Ціна: Проїзд для дорослого до Дальнього пляжу і назад вартуватиме 25 грн, для дітей від 6 ти до ти років 12-10 грн.

Повний рейс від причалу до Дальнього пляжу для дорослях становитиме 25 грн, піврейсу - 15 грн. Для дітей віком від 6 ти до ти років 12-10 грн, половина рейсу - 5 грн. Для дітей молодших 6-ти років проїзд безкоштовний.

Вже звично, що коли в Тернопіль приїжджають гості, ми залюбки ідемо разом з ними на прогулянку довкола озера...теплоходами. 

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Гіроскутер: сучасний транспорт майбутнього
Гіроскутер: сучасний транспорт майб... У наш час технології швидко розвиваються, і з кожним роком з'являється все більше інноваційних пристроїв, які полегшують...
10 кращих хітів виконаних українською
10 кращих хітів виконаних українськ... Рідна мова - така солов'їна і милозвучна. Нас навчили слухати російське, бо воно "краще". Та хіба ж так? Просто своєму н...
Цікавий тест на знання української мови. Перевіряємо свої знання!
Цікавий тест на знання української... Із 16 січня 2021 року вся сфера обслуговування перейшла на українську мову при спілкуванні з клієнтами й відвідувачами,...