Як зустрічати Новий 2017 рік Півня

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
15 грудня 2016
Як зустрічати Новий 2017 рік Півня

З року в рік, ми провожаємо Старий рік і зустрічаємо Новий. Устарівші традиції відходять назад, натомість приходять нові. Махаємо у слід Мавпочці, яка цьогоріч чимало бешкетувала, і запрошуємо у гості Півня. І найголовніше! Як не загубитись у різноманітті вибору одягу та подарунків на Новий рік, виділитись з сірої маси та гідно відсвяткувати початок 2017 року. Про це розповість MoeMisto

Як оздобити будинок та новорічну ялинку

Символ наступаючого 2017 року - Вогненний Півень. Кольорова гама при оздобленні будинку повинна гармоніювати між собою. Улюблений колір півня - червоний. Проте, можна гратись як з зеленим, так і з синім. На фоні червоного, ці кольори будуть чудово себе доповнювати.

 

Де зустрічати Новий рік

Хазяйновитий, із сильним та мужновладним характером, так можна описати півня. Головне у його житті, спокій та достаток в домі. Щоб залишитись задоволеним Вогненний Півень воліє підтримати усталенні родинні традиції і залишитись вдома із родиною. Тому, Новий рік 2017 варто відсвяткувати в колі сім`ї та близьких людей.

 

Що поставити на стіл у новорічну ніч

Питання над яким задумалась слабша половина людства. Як зробити так, щоб і гостей здивувати своїми кулінарними навиками і щоб було смачно та красиво. Поставити на стіл курку або індика, буде на надто ввічливо щодо Півня. Їсти його родичів аж ніяк не входить у плани на Новий рік. Звичайно, не можна виключити всі страви із курятини, індиків чи перепелів. На святковий стіл краще приготувати свинину чи яловичину.

 

Що одягнути  на Новий рік

Думаючи що вдягнути на Новий рік, Півень дає підказку. Із його найулюбленішими кольорами - червоно-золотистим, можна виглядати як справжня голівудська зірка. Червоне плаття у поєднанні із золотом або золотистою біжутерією буде чудово дивитись на будь-якій фігурі.

 

Який подарунок подарувати

Українські звичаї не змінити. Якщо більшість кладе подарунки під подушку на Миколая, то можна попрощатись із подарунками вже на Новий рік. Зробити приємно рідним можна і не витрачаючи сотні гривень. Декілька крапель фантазії, щіпка любові, ложечка подарунків і у вас вийде чудова подарункова коробка із різноманітним наповненням.

Куранти б`ють, дійшов кінця Старий рік, все погане залишилось позаду, а найкраще чекає попереду. Зовсім не важливо в чому зустрічати Новий рік, яка ціна нового плаття чи подарунка. Важливо те, з ким ви зустріли його та у якій атмосфері.

Усім Щасливого Нового року та Різдва Христового!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Гіроскутер: сучасний транспорт майбутнього
Гіроскутер: сучасний транспорт майб... У наш час технології швидко розвиваються, і з кожним роком з'являється все більше інноваційних пристроїв, які полегшують...
10 кращих хітів виконаних українською
10 кращих хітів виконаних українськ... Рідна мова - така солов'їна і милозвучна. Нас навчили слухати російське, бо воно "краще". Та хіба ж так? Просто своєму н...
Цікавий тест на знання української мови. Перевіряємо свої знання!
Цікавий тест на знання української... Із 16 січня 2021 року вся сфера обслуговування перейшла на українську мову при спілкуванні з клієнтами й відвідувачами,...