Чим дивуватимуть дітей перед новорічними святами

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
28 листопада 2016
Чим дивуватимуть дітей перед новорічними святами

Як же хочеться вірити в чудеса посеред сірих буднів, повернутись в дитинство і зануритись в мамині обійми і світ фантазій. Дорослішаючи ми перестаємо вірити в диво і часто розчаровуємось коли всі наші надії кудись зникають. Проте є маленька раса яка підтримує нас коли нам важко, це - діти. Незабаром свято чудотворця Миколая, тому у Тернополі заплановано надзвичайну кількість подій для дітлахів. MoeMisto підготувало добірку найцікавіших дат, які потрібно обвести червоним маркером на календарі. Кожен зможе підібрати саме те що дитині буде найцікавіше.

 

Майстер-клас "Пряничний декор"

Тернопільських дітлахів запрошують на майстер-клас із виготовлення новорічних пряників. Студія розвитку "Дитяча академія" запрошує дівчаток і хлопчиків навчитися створювати такі смачні ялинкові прикраси. 

 

Вистава "Ріпка, або казка на городі"

Для дітей у Тернополі покажуть веселу казку-гру під назвою "Ріпка, або казка на городі". Напевно всім знайома із дитинства казка про Ріпку, проте на сцені театру актора і ляльки покажуть не знайому всім до цього казку, яку записав та передав І. Франко у фольклорній інтерпретації.

 

Лялькова вистава "Бременські музиканти"

Переглянутися комедію "Бременські музиканти" В. Ліванова та Ю. Ентіна пропонує Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки. Головними героями цієї історії - є Бременські музиканти. Разом з ними глядачі помандрують назустріч мрії. Вони побачать захоплюючу історію, у якій є все: мандрівки, веселощі, пісні, любов і, звичайно ж, дружба!

 

Майстер-клас для дітей "Солодкі Миколайчики"

Центр дитячого розвитку "Класики" запрошує дітлахів на майстер-клас "Солодкі Миколайчики". У будинках вже панує дух свята, солодкі мандаринки та запах ялинки дарують дітлахам піднесеній настрій. Доповнити свято допоможе майстер-клас для дітей. Юні господині зможуть власноруч створити своє печиво. Навчання буде проводитись цікаво, у формі гри. Печиво приготовлене власноруч смакує найкраще.

 

Вистава "Найдорощий дарунок святого Миколая"

Напередодні дня чудотворця Миколая палац культури "Березіль" запрошує дітлахів на переглядання новорічної вистави "Найдорощий дарунок святого Миколая". Миколай подарує маленьким тернополянам незабутні хвилини радості і тепла.

 

 

Відкриття ялинки 2016

Неабияк порадує дітлахів цьогорічне відкриття ялинки. Передбачається неймовірна кількість локацій та фуд-зон а також сувенірних магазинчиків. Офіційне відкриття ялинки планується на 18 грудня.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як розпізнати дефіцит цинку в організмі та чому він виникає?
Як розпізнати дефіцит цинку в орган... Життєво важливим мікроелементом для дорослих та дітей є цинк, який міститься в яловичині, курятині, рибі, яйцях, креветк...
Паска а-ля панетоне від Євгена Клопотенка (відеорецепт)
Паска а-ля панетоне від Євгена Клоп... У кожної господині є свій рецепт паски, але я вважаю, що чим більше варіантів, тим краще. Особливо, якщо цей варіант пер...
Як вийти з Великого посту без шкоди доя здоров‘я
Як вийти з Великого посту без шкоди... Актуальне наразі питання, адже вже цього тижня завершується Великий піст. І якщо відразу накинутись на всі продукти, які...