День народження Бункермузу

День народження Бункермузу

Всі анонси від: Бункермуз

Тернополян запрошують на святкування 5-го Дня народження Бункермузу. З цієї радісної нагоди для вас підготували цілу купу неймовірно крутих подій:

21/11 - Карибський карнавал! Традиційна запальна сальса-вечірка з Студія танців "Social dance club" м.Тернопіль Social Dance Club Тернопіль у форматі маскараду! Кожен гість в образі чи масці отримає келих справжнього італійського фраголіно у подарунок від наших партнерів Fragolino Novellina

22/11 - Презентація нового альбому гурту Ptakh_Jung "чорний період" та святковий ром-турнір
Ptakh_Jung | презентація нового альбому Black period

23/11 - ГОЛОВНЕ ОФІЦІЙНЕ СВЯТКУВАННЯ БУНКЕРМУЗ - 5 років
У цю п'ятницю згадуємо здобутки  галереї сучасного мистецтва Bunkermuz gallery та відкриваємо нову виставку нашої музи Наталья Дидык
А найголовніше - відриваємося на танцполі та біля бару із запрошеними Dj's, Pj's. Головна гостя вечора - топлес-Dj Anastasia!

24/11 - В суботу відпочиваємо від свята. Розважальні заходи у нашому закладі не проводитимуться - це День пам'яті жертв Голодомору. Запрошуємо провести цей вечір у повній темряві при свічках і по-справжньому відчути насолоду життя, якої були позбавлені наші предки. Діджей почне роботу після опівночі.

25/11 - У неділю у Бункермуз буде Бітломанія -- виступить гурт Львівський фан-клуб the Beatles та кавер-гурт the Beatlevs та вечір пам'яті пана Misha Gercog - людини, яка любила Бітлів, любила веселитися і без яку ми згадуємо у першу чергу, коли промовляємо "Бункеркермуз"

29/11 - в четвер на один день знаменитий тернопільський сomedy stand-up переміститься у Бункермуз

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення