День народження "Кози"

День народження "Кози"

Бар "Коза" святкує восьмиріччя 27 листопада. З цієї нагоди тернополян запрошують на зустріч з Тарасом Прохаськом, який презентує нову книгу "Як зрозуміти Козу" о 18.00. А потім - о 20.00 почнеться шалений концерт від панків Kelush & The Bastards (м. Калуш) та Respect For Paddy Murphy (Чернігів). Вхід - вільний.

Тарас Прохасько розповідатиме про свою нову книжку з "кротячої епопеї" - "Як зрозуміти козу", а заодно згадає про найнеймовірнішу подорож на Схід відомого польського письменника Анджея Стасюка. Українською мовою книжку Стасюка "Схід" переклав, власне, Тарас. Модеруватиме зустріч Юлія Іванчук. Попри те, що переклад "Сходу" і казка "Як зрозуміти козу" розраховані на читачів різного віку, у книгах є багато спільного. І йдеться не лише про причетність до них Прохаська, найперше про подорожі і пошук порозуміння. Це тексти про нову географію, мову, реальність. Анджей Стасюк, вирушаючи у найскладнішу подорож свого життя, прагне знайти точки порозуміння між європейською людиною і мешканцями Китаю чи Монголії. Він відкриває для себе "дивних східних людей" з нового боку, вивчає мову їхнього тіла, поведінку, звичку одягатися. Український переклад Тараса Прохаська органічно доповнює стасюківські пошуки нових світів, спробу подолати "страх Сходу і зневагу Заходу".

О 20.00 у "Козі" звучатиме ірландський фолк-панк від гуртів Kelush & The Bastards (м. Калуш) та Respect For Paddy Murphy (Чернігів). Організатори обіцяють несамовите гоп-ца-дрица!
І на завершення вечірки з нагоди дня народження буде сет від dj Golets і нестримні танці. А упродовж усього вечора - конкурси та сюрпризи.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення