Друга Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Управління фінансами держави, регіону, підприємства та домогосподарства: погляди науковців і практиків»

Друга Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Управління фінансами держави, регіону, підприємства та домогосподарства: погляди науковців і практиків»

До уваги науковців, викладачів і практиків-фахівців!

Кафедра фінансів ім. С.І. Юрія ТНЕУ запрошує Вас взяти участь у Другій Всеукраїнській науково-практичній Інтернет-конференції «Управління фінансами держави, регіону, підприємства та домогосподарства: погляди науковців і практиків»!

На науковому заході буде розглянуто коло питань, що стосуються вивчення проблем і розробки основних напрямів вдосконаленням управління фінансами на макро-, мезо- та мікрорівнях.

Для участі необхідно до 20 березня 2016 р. надіслати на пошту [email protected] тези доповідей (обсягом до 5 сторінок, без використання таблиць і рисунків) та сплатити організаційний внесок 150 грн.

Вимоги до оформлення і подання матеріалів:
1) Електронна пошта – курсив, розміщення по центру.
2) Прізвище та ініціали, науковий ступінь, вчене звання (на українській, російській та англійській мові) – напівжирний, розміщення по центру.
3) Назва публікації (на українській, російській та англійській мові) – усі прописні літери, напівжирний, розміщення по центру.
4) Текст публікації – вирівнювання по ширині.
5) Список використаних джерел – нумерований список, вирівнювання по ширині.
Публікації повинні бути підготовлені за допомогою редактора MS Word. Аркуш формату А4. Поля – 2 см зі всіх боків. Шрифт Times New Roman, кегель – 14, інтервал –1,5.

Додаткову інформацію можна отримати, написавши нам на пошту[email protected], або в соцмережах http://vk.com/kafedrafinansiv таhttps://www.facebook.com/pysmennyi.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення