Фестиваль крафтового пива у Тернополі

Фестиваль крафтового пива у Тернополі

Міні-фестиваль крафтового пива пройде у Тернополі. Тернополяни та гості міста зможуть смакувати біля 40 сортів пива ручної роботи, а також зможуть придбати пивні напої.  5 малих регіональних пивоварень із декількох міст України будуть у Тернополі представляти свої пивні напої.

Одна з організаторів Наталія Бабчишин розповідає, що останнім часом крафтове пиво стає все популярнішим в нашій країні. Craftbeer – дослівно перекладається як “ремісниче пиво” або ж пиво ручної роботи. Таким чином це будь-яке пиво, зварене не в промислових масштабах, а на маленькому пивному виробництві найчастіше за власними рецептами для особистого вживання. Під час нашого міні-фестивалю ми хочемо показати тернополянам, що більшість пивних компаній продають хмільний напій, який важко назвати пивом. Продукт, який ми звикли так називати залежить від майстерності маркетологів, а не пивоварів.

 Фестиваль відбудеться з 7 по 9 жовтня на території дружньої ресторації «Мамонт».

– Цього року фестиваль - це свого роду експеримент. Хочемо спробувати та подивитись як піде і чи жителям міста він сподобається, що треба виправити. А вже наступного року плануємо зробити захід масштабнішим і, можливо, вибрати значно більшу локацію для цієї події, – розповідає Наталя Бабчишин.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення